Osnivači Dolce & Gabbane imaju prekrasnu vilu koju su odlučili prodati. Zavirite u nju!

Modni dvojac, koji je do prije par godina bio u vezi a sada ih veže poslovna suradnja odlučio je prodati svoju kuću za odmor koja se nalazi na Azurnoj obali. Saznajte i po kojoj cijeni se nudi na tržištu!

 


Osnivači popularne modne marke Dolce & Gabbana, Domenico Dolce i Stefano Gabbana obožavali su kućne zabave. Naročito su to običavali raditi za vrijeme ljeta i godišnjih odmora. Mnoge zvijezde dobro se sjećaju luksuznih domjenaka koje su dizajneri priređivali u ovoj vili na francuskoj rivijeri s koje se pruža prekrasan pogled na more i okolna mjesta.

Foto: wikimedia commons

 

Vila se nalazi u blizini Monte Carla, točnije u mjestu Roquebrune-Cap-Martin. Površina kuće za odmor je 400 kvadrata i dizajneri su u njoj boravili povremeno tijekom cijele godine, a ljeti većinu vremena.

Na tri etaže nalazi se pet spavaćih soba (svaka s vlastitom kupaonicom), moderna kuhinja, blagovaonica i prostrani dnevni boravak s kaminom. Iz gotovo svih soba možete izaći na jednu od tri terase i diviti se pogledu na vrt i more.

FOTO: KNIGHT FRANK

 

Tu su i fitness centar, kuglana i bazen sa sjenovitim prostorom za sjedenje, gdje su se obično održavale poznate zabave modnih divova Dolcea i Gabbane koje još veže poslovna suradnja.

FOTO: KNIGHT FRANK

Cijena? Prava sitnica! Kuću poznatih modnih dizajnera možete kupiti za ‘samo’ 14,9 milijuna eura.

Komentari