KUĆICE U SUSJEDSTVU: moderne verzije iglua za idealan odmor u snijegu

Ove preslatke kućice na Kopaoniku, planini i poznatom skijalištu doista nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nude osamu, mir, prekrasnu prirodu te uspostavljanje neposrednijeg odnosa s prirodom.

 


Moderna i luksuznija verzija kampiranja, tzv. glamping veliki je hit posljednjih nekoliko godina. Naročito ga vole oni koji žele avanturu, novo iskustvo na odmoru, a istovremeno biti što više u dodiru s prirodom.

Foto: @armadillo_houses

Upravo to nude ove prekrasne kućice na Kopaoniku, planini i poznatom skijalištu u Srbiji. Njihova ljepota dolazi do izražaja upravo u zimskim mjesecima, iako je tijekom cijele godine lijepo boraviti u njima i uživati u okruženju.

Foto: @armadillo_houses

Dvije crne kolibe u obliku kupole, svaka površine 33 četvorna metra, koje nalikuju pasancima i modernoj verziji iglua nazvane su Armadillo Houses, a za njihov originalan i inovativan izgled i cijeli koncept zaslužan je studio Evozome Design.

Foto: @armadillo_houses

Unutrašnjost ovih crnih modernih koliba je otvoreni prostor vrlo praktično osmišljen tako da ima sve potrebno za boravak četiri osobe. Pored glavne prostorije u kojoj je mini kuhinja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i kreveti na galeriji, kuća ima i kupaonicu.

Foto: @armadillo_houses

Glavni adut interijera mnogima će ipak biti pogled koji se pruža iz kolibe, odnosno jednog i drugog ležaja.

Foto: @armadillo_houses

 

Komentari