Stan s neprocjenjivim pogledom: kad želite da vikend ili godišnji traje zauvijek

Dvosobni apartman na španjolskoj obali krasi divno uređenje, no ipak moramo priznati da su njegovi veliki prozori koji nude pogled na morsko plavetnilo ipak najveći adut.

 


U kućama i apartmanima na obali pogled je glavna stvar i onaj element koji privlači goste. I ne samo goste – i vlasnici žele upravo takav privremeni dom. Pogled na obalu i more doista odmara i opušta, ali i inspirira te nam puni baterije za povratak u svakodnevni život.

Ovaj dvosobni apartman na španjolskoj obali, kojeg smo pronašli na stranici El Mueble jedan je od onih koji to potvrđuju. Dodatni adut je fantastično uređenje što ga čini prostorom iz kojega nikada ne želite otići nego živjeti u njemu tijekom cijele godine.

A ako se u nekom interijeru osjećate toliko dobro da ne želite iz njega izaći, to znači da je to vaš idealan prostor, zar ne?

Foto: El Mueble

Uz hodnik i kupaonicu, apartman površine 62 četvorna metra se sastoji od dvije prostorije – spavaće sobe i dnevnog prostora. U prostranom dnevnom prostoru nalazi se kuhinja sa šankom, kutak za blagovanje, dnevni boravak u čijem je sklopu veći stol za blagovanje.

Svi ovi sadržaji u dnevnoj zoni, kao i spavaća soba imaju pogled na obalu i more kao i izlazak na veliku terasu. Najviše pažnje svakako privlači dio dnevnog prostora s velikim kutnim prozorom koji omogućava savršen pogled i više dnevne svjetlosti. Ovakav prozor djeluje kao prozirni zid.

Foto: El Mueble

Interijer je uređen u mediteranskom stilu, s primjesama rustike i skandinavskog dizajna. Prevladavaju svijetle bež boje i zemljani tonovi s dodacima tamnih akcenata u vidu tamnoplave i crne. Sve začinjavaju cvjetni uzorci i pomno odabrani detalji.

Foto: El Mueble
Komentari