ROSEMARIE: zavirite u pink carstvo make-up artistice s potpisom Mirjana Mikulec interijera

Ružičasta boja dominira interijerom preslatkog make-up studija Rosemarie u centru Zagreba. Projekt potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri.

 

 


Novootvoreni salon dvoetažno je make-up carstvo male kvadrature kojim dominira pastelna ružičasta boja. Vlasnica Iva Dujić, kako nam otkriva, obožava ovu nijansu i usprkos odgovaranju na koje je naišla sa svih strana, odlučila je da će upravo ova nijansa biti dominantna u njenom poslovnom prostoru. U tome ju je podržala njena dugogodišnja klijentica Mirjana Mikulec, a njen je studio ideju pretvorio u stvarnost.

Foto: Zvonimir Ferina
Foto: Zvonimir Ferina

Neka bude – ružičasta!

Obožavam ružičastu, vedra je, ženstvena, nježna, a opet odvažna i hrabra. Odmalena je obožavam i ovo je morala biti boja mog studija Rosemarie, no sama ipak ne bih mogla urediti svoj prostor pa sam to ipak prepustila Mirjaninom arhitektonskom studiju.” – kaže nam Iva koja je dugo skupljala inspiraciju na društvenim mrežama, imala jasnu viziju i definirane želje, a upravo to je Mirjani Mikulec olakšalo posao, kao i činjenica da se već dugo poznaju.

Foto: privatni album
Foto: privatni album

Super je kad vam klijent dođe s određenim smjernicama, željama i idejama. To uvijek olakša kreativni proces, a još je bolje kada tu osobu stvarno i poznajete. Iva je odlična šminkerica i kada mi je potreban profesionalan make up, povjeravam ga njoj. Zato mi je jako drago što je ona ovaj projekt bez razmišljanja povjerila mom studiju.” – govori nam Mirjana Mikulec te dodaje da je iz prostora stvarno izvučen maksimum.


ZELENA I RUŽIČASTA U GLAVNIM ULOGAMA: stan koji će vas oduševiti i sjajnim odabirom rasvjete

“Salon je male kvadrature, ima manje od 27 kvadrata, a vrlo visokih stropova pa smo ga “razbili” galerijom. Tako smo dobili dodatni prostor od 6 četvorna metra. Iako je prostor otvorenog tipa, pojedine smo zone odvojili zavjesama od baršuna. Njima se, prema potrebi, funkcionalne jedinice odvajaju”, zaključuje Mirjana.

Foto: Privatni album

Iva je pak prezadovoljna izgledom svog novog salona i dodaje da su rekacije klijentica sve mahom pozitivne. “Bilo mi je jako važno da prostor odražava moj karakter, a opet da se klijenti osjećaju udobno i na neki način kao doma. Upravo u tom pogledu spajanja profesionalnog dojma i dojma da ste kod kuće mogu zahvaliti Mirjani i njenom studiju.” – ističe Iva.

THINK PINK: ružičasta boja je odrasla i izgleda bolje nego ikad

Foto: Zvonimir Ferina
Foto: Zvonimir Ferina
Foto: Zvonimir Ferina
Komentari