Idealan mali stan pun trendi detalja i živahnih boja

Ako volite umjetnost, uživate u detaljima i prirodnom svjetlu… ovaj mali stan koji se nalazi u srcu Madrida i koji je vlasnica sama uredila mogao bi biti idealan za vas!

 

 

Kada je uređivanje doma u pitanju, proces je vrlo osoban i odražava stil svakoga od nas. Kako je vlasnica stana Fuesanta Španjolka, koja je godinama živjela u Londonu, britanska metropola utjecala je na njezinu strastvenu narav, piše Micasa.

Tako je Fuensanta uredila dom za sebe i svog partnera u srcu Madrida. Španjolka je inače velika zaljubljenica u dizajn i umjetnost, što se i vidi u samom interijeru koji je uredila za svog partnera i sebe.

Foto: Miriam Yeleq

Baza su komadi u bijeloj i crnoj boji, koji daju na prozračnosti i dramatičnosti, a svaki kutak naglašen je zanimljivim detaljima poput jastučića u boji, stolića sa zanimljivim uzorcima – poseban detalj je i maslina koja ima počasno mjesto u dnevnoj sobi. Tapeta na ulazu vizualno je odvojila prostor, te dala dubinu u malom ulaznom hodniku, dok je zanimljiva rasvjeta u kuhinji dala razigranost prostoru.

Uzglavlje kreveta je posebno istaknuto plavom bojom, a zanimljiva je i kupaonica koja je mjesto zidom pregrađena rupičastim prozračnim materijalom koji gleda na spavaću sobu, dok je toalet odvojen.

Pogledajte našu galeriju i inspirirajte se idejama za uređenje.

Komentari