ZAGREBAČKI DOM ZA MLADI PAR: dizajnerica Antonela Gaura uredila je stan za sebe i dečka

Dizajnerski prostor koji smo pokazali u prvoj epizodi nove sezone InDizajna uredila je mlada dizajnerica interijera Antonela Gaura. Zavirite u ovaj ugodan životni prostor i inspirirajte se dobrim idejama!

 

 


Dizajnerica interijeria Antonela Gaura stan je uredila za sebe i dečka i sve je podredila njihovim zajedničkim željama. Riječ je o 66 kvadrata stambenog prostora koji krije i ugodnu lođu od pet kvadrata, dvije spavaće sobe, odvojenu kuhinju te dnevni boravak s blagovaonicom.

Stan je podijeljen na dva dijela – spavaći i dnevni u kojem se boravi većinu vremena. Razliku u odnosu na raniji tlocrt bilo je zatvaranje kuhinje u zasebnu prostoriju. Ranije je ona bila dio open space koncepta zajedno s blagovaonicom i boravkom.

INDIZAJN / FOTO: MARKO CINDRIĆ

U stanu prevladaju sivi i bež tonovi kao kompromis nje i dečka, a rezultat je ugodan i opuštajući prostor. Drvo je pomoglo u stvaranju topline u domu. Efektna tapeta s motivima prirode krasi zid blagovaonskog dijela, a sam boravak nema previše detalja. Svi oni su pažljivo odabrani i složeni u nišu kraj prozora.

 

INDIZAJN/FOTO:MARKO CINDRIĆ

Sivo-zeleni zidovi i tamni tonovi prevladavaju u spavaćoj sobi. Mjesta je uz krevet bilo u za ormar izrađen po mjeri i komodu za sitnice. Dva ogledala stvaraju dojam da je riječ o sobi većoj nego što ona doista je.

Zaključak nakon obilaska bio je: dizajnerica je uredila ugodan i lijep stan!

Komentari