USUSRET OSCARU: zavirite u prekrasan dom slavne ‘Barbie’ Margot Robbie

U nekoliko kratkih godina Margot Robbie etablirala se kao zvijezda glumeći u najuspješnijim hollywoodskim igranim filmovima, ali i režirajući. Chanelova muza nedavno je opisana kao jedna od kameleonskih filmskih glumica jer jednako dobro donosi komedije i drame, a izvrsna je i u vratolomijama. Vodimo vas u njen dom.


Vouge Australija ovom opisu dodaje da Margot Robbie ima oštro oko za dizajn interijera te donosi dom ove mlade glumice čiji je film Barbie nominiran za Oscara. Glumac Ryan Gosling dobio je nominaciju za najboljeg sporednog glumca, glumica America Ferrera za najbolju sporednu glumicu, a Barbie za najbolji film, najbolji adaptirani scenarij, najbolju originalnu pjesmu, najbolju kostimografiju i najbolju scenografiju.

Foto: House of Shoor via Dirt

Kuća zvijezde nalazi se ekskluzivnoj četvrti Los Angelesa, u Hancock Parku, a dijeli je sa svojim suprugom, britanskim filmskim producentom Tomom Ackerleyem.

Par, koji se upoznao 2013. na snimanju filma Suite Francais, za koji je Ackerley bio pomoćnik redatelja, a Robbie je imala sporednu ulogu. Kupili su nekretninu 2017. za otprilike 3,52 milijuna dolara. Otkako su se uselili, vrijednost je skočila na 4,51 milijun dolara. Moć zvijezde preslikava se i u svijetu nekretnina.

Foto: House of Shoor via Dirt

Dom Margot Robbie, kako donosi Vogue, nije ništa drugo do estetsko remek-djelo, u potpunosti stilizirano i preplavljeno prirodnim svjetlom. Nije iznenađenje da je dom skriven iza visokog zida i živice koji ih skrivaju od znatiželjnih pogleda.

Dvokatna kuća površine 315 m2  sastoji se od četiri spavaće sobe i četiri kupaonice. Zidovi su bijeli i posvuda naglašeni luksuznim sivim mramorom. Prozori od poda do stropa propuštaju obilje svjetlosti te se pojačava osjećaj prostranosti. Kamini od ulaštenog mramora u dva dnevna boravka najljepši su ukrasi kuće koji oduzimaju dah, iako  lusteri predstavljaju čvrstu konkurenciju u borbi za najljepši element.

Foto: House of Shoor via Dirtrt

Na katu je glavna spavaća soba izrazito boemskog senzibiliteta s garderobom i dvije spavaće sobe za goste s vlastitim raskošno dizajniranim kupaonicama.

Foto: House of Shoor via Dirt

U dvorištu ovog profinjenog i luksuznog doma nalazi se pravi rekreacijski centar s bazenom i barom.

Foto: House of Shoor via Dirt

 

Komentari