DOM PREPUN STILA I SVJETLA: zavirite u opušteni, topao obiteljski interijer

Obiteljska kuća u Madridu u kojoj živi bračni par s dvoje djece prava je mala oaza šarma, čemu ponajprije pridonose prirodne tkanine, opuštajući svijetli neutralni tonovi i detalji s pričom

 

 

 

Interijer koji vam predstavljamo nalazi se u predgrađu Madrida i dom je četveročlanoj obitelji – bračnom paru i njihovim sinovima. U prizemlju se nalazi socijalna zona – dnevni boravak te kuhinja s blagovanjem i gostinjski toalet, a na prvom katu privatna zona s dvije spavaće sobe, radnom sobom i kupaonicom što u potpunosti zadovoljava potrebe svih stanara.

Foto: El Mueble

Riječ je o ugodnom interijeru u kojem bijela i bež čine osnovu na koju su, od prostorije do prostorije dodavani akcenti u crnoj, plavoj i smeđoj boji. Upravo su svijetle neutralne nijanse zaslužne za opuštajući i šarmantan dojam koji interijer ostavlja, a akcenti kao i odabir prirodnih materijala učinili su ga toplim i ugodnim.

Foto: El Mueble

Vlasnici nisu htjeli prilikom useljenja mijenjati tlocrtni raspored, tako da su kuhinju s blagovanjem ostavili kao zasebnu prostoriju, a jedina izmjena u ovom prostoru socijalne zone jest što su kuhinjski zid prema hodniku pretvorili u staklenu stijenu kako bi boravak i kuhinja ipak tako postali povezani.

Foto: El Mueble

 

 

Komentari