Zavirite u stylish skandinavski stan u božićnom ruhu

Inspiracije za dekoriranje doma božićnim ukrasima nikad dosta. Zavirite u još jedan predivan i stylish dom koji odiše tradicionalnim blagdanskim duhom

 

 

Nismo se ni okrenuli, a Božić je već pred vratima. Sigurni smo da su mnogi od vas već okitili svoj dom božićnim lampicama, ali vjerujemo da među vama kriju i kampanjci koji sve ostavljaju za zadnji čas. Spadate li u ovu potonju kategoriju, ovaj će vam skandinavski stan biti pravi rudnik ideja kako ukrasiti svoj dom za nadolazeće blagdane. Ipak, ovaj je stan puno više od primjera dobro dekoriranog doma.  Vjerujemo da i onima među vama koji su svoju zadaću već odavno napravili može biti inspiracija za uređenje.

Foto:Jonas Gustavsson

Ova švedska vila dom je osnivačice bloga Kitchen & Beyond, Mie Shalin. Cijela je kuća okupana smirujućim i nježnim bojama, a božićne su dekoracije kojima je uljepšala svoja četiri zida pravi dokaz da tradicija i klasika uvijek pale. Shalin se tako oslonila na provjerene karirane uzorke, zimzelene grančice, crvene i zelene akcente, ali i umjerenu dozu zlatne. Rezultat? Luksuzan dojam koji ne djeluje hladno, već udobno i opuštajuće – baš onako kako i zamišljamo božićni ugođaj.

Božićna čarolija by Mirjana Mikulec: zavirite u predivan stan koji je dekorirala poznata dizajnerica

 

Foto: Jonas Gustavsson

 

Švedska blogerica koja se bavi dizajnom kuhinja naglasak je, naravno, stavila na dnevni boravak. No ipak, nije zaboravila ni druge prostorije. Tako se, primjerice, božićno drvce našlo u predvorju, a ne u dnevnom boravku.

U nastavku pogledajte kako izgledaju sve prostorije njenog doma i inspirirajte se klasičnim blagdanskim dekorom.

Sve je u znaku Orašara: omiljeni detalj u domu koji donosi sreću

Foto: Jonas Gustavsson

 

Želite li sudjelovati u InDizajn nagradnom natječaju, na Facebooku ili Instagramu objavite vlastitu fotografiju svog doma u blagdanskom duhu uz hashtag #InDizajnBlagdani! Više informacija oko nagrada pročitajte na LINKU.

Foto: Jonas Gustavsson
Komentari