ELEGANCIJA U STANU ZA NAJAM: vlasnica je uređenje interijera prepustila kćerki Petri

Vlasnici su svoj stan u zagrebačkoj novogradnji odlučili namijeniti za dugoročni najam. Blizina centra grada, kao i dostupnost svih bitnih sadržaja te dobra prometna povezanost učinili su ga idealnim za ovu ulogu. Pogledajte kako ga je uredila vlasničina kćer Petra!

 

 

Vodimo vas u prostrani dvosobni stan u širem centru Zagreba, koji su vlasnici još za vrijeme gradnje odlučili namijeniti za dugoročni najam. Blizina centra grada kao i različitih sadržaja učinili su ga idealnim za ovu vrstu najma. Kako je kupljen još u vrijeme gradnje, u interijeru od 70 kvadrata moguće je bilo raditi tlocrtne izmjene.

Vlasnici su tako maknuli jedan zid koji je manju spavaću sobu pripojio dnevnom boravku s blagovanjem, koji sada izgledaju prostrano i prozračno. Dojam ugode i komocije je vrlo bitan u interijerima ovakve namjene, pa ovakav postupak nimalo ne čudi sve one koji se imalo razumiju u najam ili prate tržište nekretnina.

Za uređenje se pobrinula kćer vlasnika, mlada dizajnerica Petra Šparavec. Interijer koji se sastoji od dnevnog boravka s blagovanjem, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice, hodnika i balkona uredila je u modernoj klasici, koja je sada vrlo popularna u uređenju. Ona je donijela eleganciju, profinjenost i bezvremenost, te dašak hotelskog štiha, koji je također jedan od trendova. Glavna inspiracija Petri je bila je šuma u proljeće.

“Ovim stilom uređenja htjela sam unijeti aktualne trendove kao što su baršun i tapete te ih uklopiti u moderan stil uređenja koji će zadovoljiti potrebe suvremenog načina života. Nastojala sam povezati svoj dizajn s prirodom jer nam ona daje najbolje palete boja kao što se može vidjeti u stanu”, otkriva dizajnerica.

Pažnju u interijeru ponajviše zaokuplja odabir moderne rasvjete te boje u dnevnom boravku. Kombinacija zelene i ružičaste pokazala se dobitnom te nosi cijeli interijer, a nadopunjuju je plavi akcenti u spavaćoj sobi te topli i ugodni “lounge” zemljani tonovi na prostranom balkonu koji će biti naročito privlačan stanarima.

Komentari