BOJA FUKSIJE: stan koji ćemo pamtiti po vrhunskom stilu ali i upečatljivoj nijansi ružičaste

Trosobni stan u Wrocławu, gradu na jugozapadu Poljske namješten je zahvaljujući Finch Studiju, u kombinaciji nekoliko stilova te hrabrim odabirima boja, u kojima prednjači ružičasta nijansa fuksije

 

 

Finch Studio stoji iza projekta uređenja trosobnog stana u Wrocławu, koji je uključivao i kompletnu adaptaciju prostora. Pored novih instalacija, kupaonice i obnove podnih obloga te zidova, interijer je doživio i male preinake u tlocrtu. Prostor kuhinje kao i hodnika se rušenjem zida otvorio prema dnevnom boravku te je stvoren open space dnevne zone.

FOTO: AYUKO STUDIO

Srušen je također zid koji je dnevni boravak dijelio od dječje sobe, te se umjesto njega postavila staklena pregrada s crnim aluminijskim otvorima, te je prostorija prenamijenjena u radni prostor.

Prostor je izmjenom tlocrta postao funkcionalniji te prilagođeniji potrebama i načinu života vlasnika.

FOTO: AYUKO STUDIO

U interijeru se još nalazi i spavaća soba te dvije kupaonice koje su također doživjele temeljitu renovaciju – novu podnu i zidnu keramiku te sanitarije. Jedna od kupaonica, ona veća i uređena u klasičnom stilu, nalazi se odmah pored spavaonice i namijenjena je vlasnicima, dok je druga, manja i modernija, za goste.

FOTO: AYUKO STUDIO

Dnevnu zonu odlikuje moderni stil s primjesama rustike i skandinavskog dizajna, dok je radni prostor posve moderan i minimalistički uređen, te odabirom boja u kontrastu s jarkim nijansama ružičaste i pistacio zelene u dnevnoj zoni. Ružičasta kutna garnitura tako je postala glavni stilski naglasak ne samo u dnevnoj zoni, nego i zaštitni znak cijeloga interijera.

FOTO: AYUKO STUDIO

Spavaća soba, u kombinaciji bež i plave boje, inspirirana je pak klasikom i odiše atmosferom hotelskih soba, što je jedan od vrućih trendova u uređenju interijera.

Komentari