Neodoljiva sivo-plava rapsodija: stan u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled

Vodimo vas u očaravajući interijer od 75 četvornih metara u čijem su uređenju stvaranje atmosfere ugode, topline i opuštenosti bili glavne niti vodilje. Tome su najviše pridonijele nijanse plave i sive te korištenje prirodnog drveta i opeke

 

Poljski studio dobio je zadatak uređenja prostranog trosobnog stana od 75 četvornih metara za mladi par. Vlasnici su željeli topao dom u kojem prije svega vlada dobra atmosfera opupštenosti i ugode. Kako im je omiljeni stil rustikalni, ali su ipak željeli moderan interijer, dizajneri iz Shoko Studija su u svojoj poznatoj maniri spojili rustikalni stil sa skandinavskim i stvorili jedinstven interijer koji plijeni pađžnju nijansama plave tirkizne i sive. Neutralna baza sačinjena od bijele i bež još više ističe ove nijanse koje nose cijeli interijer i postaju njegov zaštitni znak, baš kao i elementi od opeke i prirodnog drveta.

Kupaonice su jedini element u uređenju koji je ostao suzdržan, pomalo minimalistički, kako bi se naglasila čistina i jednostavnost toga prostora, baš kako su željeli vlasnici. Stan se sastoji od dnevne zone, dva hodnika, kupaonice, toaleta, te dviju soba – jedne glavne spavće i jedne gostinjske koja trenutno ima ulogu i radne sobe te sobe za odmor. U budućnosti, ova soba bi trebala postati dječja, pa je njezin dizajn donekle prilagođen i toj namjeri.

Komentari