Zavirite u Qbic, hotel stvoren da bude najbolji u Londonu

Grad na Temzi svakako očarava arhitekturom, ali i onime što se skiva iza zidova i fasada – interijerima. U to će vas zasigurno uvjeriti Qbic hotel.

Hotel Qbic u londonskom Cityju otvoren je u listopadu 2013, a čine ga 171 soba u tri različita tipa. Već na samom ulazu možete naslutiti da nije riječ o uobičajenom hotelu – fotelje i svjetiljke od starog crijeva za vodu, kašete umjesto lustera, namještaj iz različitih vremenskog razdoblja sklopljeni su u skladnu cjelinu.

Hotel Qbic
Hotel Qbic

Zanimljive, udobne i zabavne sobe razlikuju se kvadraturom, fototapetama i prozorima kojeg nešto manji dio soba nema. Svojim uređenjem, gdje je sve napravljeno po mjeri, sobe se razlikuju od toplog prizemlja hotela koji čini recepcija s Parts&Labour restoranom.

Hotel Qbic
Hotel Qbic

Hrabrim kombiniranjem drvenih podova i heksagonskih pločica, drvenih zidnih obloga i metro keramike u zlatnoj i bijeloj boji, obnovljeni stari namještaj i tek pokoji komad novog – recept je to kojim je postignut jedinstven šarm i ugodan prostor.

Hotel Qbic
Hotel Qbic

Hotel Qbic u londonskom Cityju rad je mnogih dizajnera interijera. Osnovao ga je Paul Rinkens, glavni direktor imaginacije koji je okupio dizajnere te razradio ideju i koncepct hotela.

Ako ste pratili javne prostore koje smo snimali u poslijednje vrijeme, mogli ste primijetiti kako je u svakom od njih poseban pažnja pridana rasvjeti. Jednostavna industijska rasvjetna tijela različith modela i u ovom hotelu privlače pažnju.

Hotel Qbic
Hotel Qbic

No Mediha Rizvi, menadžerica hotela, posebno ističe ekolosku osvještenost hotela – 2014. godine postali su Trip Advisorov zeleni vođa s platinastim statusom. Na krovu se nalaze solarni paneli, sapuni i šamponi su ekološki, struju proizvode recikliranjem vode, i još mnogo toga.

Osim predivnog interijera s mnoštvom detalja kojima prostor dobiva poseban stilski pečat, na svakom uglu dočekat će vas inspirativna poruka, zanimljiva skulptura ili pak instalacija koja će vas potaknuti na nešto novo, zabavno.

Hotel Qbic
Hotel Qbic

[

Foto: PR Qbic Hotel

Kako vam se sviđa interijer hotela? Recite nam u komentaru!

Ne vidite video? Pogledajte ga ovdje.

Komentari