Dvosobni stan za najam idealan je za kopiranje sjajnih i odvažnih ideja

Interijer od 55 četvornih metara vlasnici su namijenili za kratkoročni najam, a kako bi gostima pružili estetsku dimenziju boravka i atmosfere pravog doma, angažirali su studio Egue y Seta

 

 

Dvosobni stan na posljednjem katu zgrade u Madridu namijenjen je kratkoročnom najmu, no može poslužiti kao savršena inspiracija za uređenje životnog prostora. Iako je stanove za kratkoročni najam moguće prepoznati već na prvu, u ovom slučaju je priča malo drugačija. Stan je tako osmišljen da se stvara dojam da u njemu netko stalno živi. Za to su zaslužni dizajneri iz studija Egue y Seta.

Interijer površine 58 četvornih metara sastoji se od velike sobe koja funkcionira kao dnevna zona i sastoji se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, zatim kupaonice, spavaće sobe, hodnika i velike terase.

Foto: Vicugo

Prostor se odlikuje odvažnim dizajnom te će mnoge oduševiti odabir boja – prije svega crne i zelene, koje se protežu cijelim interijerom te ga definiraju i daju poseban stilski pečat. U dnevnoj zoni crna se nalazi na kuhinjskim ormarićima i tv komodi, te detaljima, a zelena na zidovima.

Foto: Vicugo

Igra zelenom i crnom još je zanimljivija u spavaćoj sobi, gdje je cijeli zid, uključujući i garderobne ormare u crnoj boji, a zelena na dijelu stropa, te oko ulaznih vrata.

Crne pločice i strop u tuš kabini stvaraju dojam da se unutar kupaonice nalazi još jedna prostorija. Ostatak kupaonice je bijele boje a ovaj jaki kontrast povezuju i ublažavaju drveni elementi.

Foto: Vicugo

Za kraj, jedan od najpoželjnijih kutova stana za goste će svakako biti njegova mala terasa s pogledom na madridske krovove i nebo.

Komentari