IDEMO U SKOPLJE: poigravanje zidnim oblogama u modernom obiteljskom stanu

Vodimo vas u trosobni obiteljski stan u Skoplju čiji projekt uređenja potpisuje Baulab Studio. Posebnost ovoga interijera je, između ostaloga, u nekoliko vrsta zidnih obloga koje su doprinjele estetici

 


 

Obiteljski stan u novogradnji u općini Gjorče Petrov u Skoplju moderna je i udobna oaza, posve funkcionalna i prilagođena potrebama vlasnika. Površina od 90 četvornih metara bila je posve dovoljna za osmišljavanje svih sazdržaja potrebnih za život četveročlane obitelji – roditelja i dvoje djece.

Foto: Baulab Studio

Dizajner Igor Vasilevski i Baulab studio potpisuju projekt uređenja, u koji nisu, s obzirom da je riječ o novogradnji, bile uključene nikakve prostorne preinake. Cilj je bio stvoriti moderan, ugodan i funkcionalan prostor bez intervencija u postojeći tlocrt.

 

Foto: Baulab Studio

Stan se sastoji od hodnika, kupaonice, prostranog dnevnog boravka s blagovaonicom, odvojene kuhinje te dvje spavaće sobe – roditeljske i dječje.

Kako je u dnevnom boravku smješten blagovaonski stol, u kuhinji nije bilo potrebe za još jednim. Umjesto klasičnog stola u kuhinji, napravljen je šank s barskim stolicama uz veliki prozor, namijenjen brzim obrocima i jutarnjoj kavi. Ovakvim stolom dobro se iskoristio pogled kroz prozor koji nudi zelenilo te uštedio prostor čime je kuhinja dobila više prostora za skladištenje i radnu površinu.

Foto: Baulab Studio

Stilska poveznica svih ovih prostorija je moderan i jednostavan dizajn u kojem se vješto isprepliću trendovi i bezvremenost. Prostor je povezan i sivom bojom te kreativno osmišljenim namještajem, rađenim po mjeri.

Foto: Baulab Studio

Pažnju u interijeru plijene i zanimljivi detalji te trendovske boje. Pored toga, posebnost interijera su i vrlo atraktivne dekorativne obloge na zidovima. Kombinirane su različite tehnike i vrste obloga kako bi se postigao svjež, atraktivan izgled – specijalni dekorativni premazi, obloge od medijapana, drvene letvice od furnira te tapete.

 

 

Komentari