ORMARIĆI I POLICE: nove, trendi ideje za pohranu stvari u kupaonici i toaletu

Opremate li kupaonicu, osim sanitarijama i keramikom, cjelokupni izgled zaokružit ćete kupaonskim namještajem. Pogledajte koji su noviteti i kako njima možete podići kupaonicu na viši funkcionalni, ali i estetski nivo

 

 

 

 

Kupaonice i toaleti veliki su izazov za opremanje jer sve treba biti unaprijed pomno isplanirano i osmišljeno do posljednjeg detalja kako bi prostor zadovoljio u funkcionalnom ali i estetskom smislu te trajao godinama. Zbog velike količine vlage bitno je inzistirati na kvaliteti svih elemenata, pa tako i kada je riječ o kupaonskom namještaju. On je komponenta koja podiže kupaonicu na viši stilski nivo, a istovremeno služi za pohranu sitnica, ručnika, higijenskih potrepština i svega što je potrebno u ovom prostoru.

Novost na tržištu je kupaonski namještaj brenda Armal, do sada poznatog po slavinama, a koji je odnedavno preuzela samoborska tvrtka Nord Produkt.

 

Armal Kala / Nord Produkt

Kupaonski namještaj širokog cjenovnog ranga i suvremenog dizajna koji osvaja već na prvu, osmislila je dizajnerica Ivana Krstinić i razvojni tim Nord Produkta.

“Budući da Armal na tržištu postoji već 50 godina, Nord Produkt je sebi postavio vrlo visoko letvicu u izvedbi ovog namještaja. Upregnuli smo sve znanje i iskustvo kako bi osmislili vlastiti dizajn, sami razvijali proizvode i na koncu ih proizveli u svojoj tvornici u Samoboru”, otkriva Ivana Krstinić.

Armal Kala / Nord Produkt

Riječ je o kvalitetnom namještaju kojeg karakterizira otpornost na mehanička i temperaturna oštećenja ali i privlačan dizajn.

“Armal kupaonski namještaj dolazi u 15 serija i 20 različitih dekora, a nudi više od tisuću kombinacija elemenata. Budući da se mogu kombinirati u dimenzijama od 50 do 200 centimetara, ovi će elementi funkcionirati u svakoj kupaonici bez obzira na odabrani stil uređenja”, ističe dizajnerica.

Armal Magnolia / Nord Produkt

Svoju kupaonicu tako ćete personalizirati kombiniranjem boja korpusa i fronti, ručkicama i eventualno nožicama, vrstom umivaonika, visećim elementima po želji i ogledalima.

Armal Indy / Nord Produkt

“Elemente možete birati prema stilu i funkcionalnosti. Tako u ponudi postoje luksuzna varijante s dekorom kamena, trodimenzionalnim frontama koje unose posebnu dinamiku u prostor i kompaktna rješenja za manje prostore u industrijskom stilu. Tu su i rješenja koja daju veliku mogućnost u kombiniranju dimenzija i rasporeda kako bi se optimalno prilagodila potrebama korisnika i prostoru i učinila boravak u kupaonicama ugodnim”, objašnjava Ivana Krstinić.

Armal Amarilis / Nord Produkt

Pogledajte video prilog i inspirirajte se raznolikom ponudom ovog kupaonskog namještaja.

 

 

https://studio.youtube.com/video/NIG4UuuPLCU/edit

Komentari