Kako uštedjeti prostor u kupaonici, a postići maksimalan estetski dojam

Pri uređenju kupaonice postoje tri prioriteta. Maksimalno iskorištavanje prostora, funkcionalnost i snažni vizualni dojam. Kako maksimalno uštedjeti na prostoru, a pritom ni najmanje ne utjecati na estetski dio, saznajte u nastavku!

 

 

Opremanje i uređenje kupaonice velik je zalogaj, a problem se često javlja kada na raspolaganju imamo malo kvadrata.

“Nekoliko je trikova koji će vaš kupaonski prostor učiniti pravom spa oazom. Osim odabira boja i uzorka keramike, pažnju valja posvetiti odabiru sanitarija kao i pozicioniranju tuša. Zato u malim kupaonicama savjetujem postavljanje walk in tuša. Budući da pod ostaje u istoj razini, otvorit ćete prostor, pa će kupaonica djelovati veće”, preporučuje dizajnerica Mirjana Mikulec.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Sanja Jagatić

Ovakav tip tuša zahtijeva i kvalitetnu kanalicu za odvod koja će se s lakoćom uklopiti u ostatak kupaonskih elementa. Savršenu integraciju u podnu oblogu, jednostavno održavanje kao i gotovo nevidljivu ugradnju postići ćete kanalicama. U ponudi je nekoliko uzoraka i materijala, tako da je usklađivanje sa željenim izgledom kupaonice zaista jednostavno.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Dobra ideja za maksimalnu uštedu prostora, objedinjavanje više funkcija i visok estetski dojam postići ćete wc školjkom s funkcijom bidea. Dizajnerica predlaže TECE One školjku i bide u jednom proizvodu. On će se, zbog svog jednostavnog i elegantnog dizajna, lako  uklopiti u svaku kupaonicu.

Kako izgleda i funkcionira TECE One kao i TECE kanalica, pogledajte u video prilogu!

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Sanja Jagatić

 

 

 

Komentari