KAKO DOBRO IZGLEDAJU! Funkcionalni noviteti za kupaonice osvajaju svojim dizajnom

U opremanju kupaonica baš svaki element je bitan – od onih osnovnih pa do najsitnijih detalja koji se i ne vide. Potrebno je da budu funkcionalni, ali i lijepi, no upravo je to počesto problem kod manjih elemenata poput kanalica za tuš, tipkala, vodokotlića. No, novi modeli u ponudi tvrtke TECE riješili su i taj problem!

 

 

 

 

Kupaonica je visoko funkcionalan prostor u domu za koji istovremeno želimo i da dobro i privlačno izgleda. Jer, kupaonica više nije samo mjesto za obavljanje svakodnevnih higijenskih potreba. Doživljavamo ju kao malu spa oazu koja nudi opuštanje, intimu i privatnost.

Današnji proizvođači kupaonskog namještaja i to su omogućili angažiravši dizajnere za svoje proizvode. I to ne samo za one osnovne elemente poput kade, umivaonika ili školjke, nego i one male, od kojih se mnogi možda i ne primijete. Poput primjerice, vodokotlića, aktivacijskih tipki, kanalica u tuš kabini….

Upravo ovi proizvodi u ponudi tvrtke TECE osvajaju svojim lijepim izgledom i izgledaju kao dekoracije dok istovremeno imaju sasvim ozbiljnu praktičnu ulogu. Pored toga, zbog svoje inovativne tehnologije i kvalitete materijala i izrade nude veću dozu funkcionalnosti, otpornosti i dugotrajnosti te se neprestano usavršavaju.

Na platformi https://spotlight.tece.com/hr predstavljeni su modeli aktivacijskih tipki TECEloop i TECEvelvet u svježem izdanju te TECE Uni vodokotlić.

 

Aktivacijsko tipkalo loop / Foto: TECE Adria

ELEGANTNA TIPKALA LOOP I VELVET

 

Moderne kupaonice donijele su ugradbena aktivacijska tipkala koja su vrlo praktična i estetski privlačna. Ugrađena u sistem skrivenih vodokotlića, osvajaju svojim decentnim, no elegantnim i profinjenim dizajnom.

Baš takvo je i TECEloop koje oduvijek privlači pozornost svojim okruglim tipkalima te suvremenim dizajnom. Sada su nam ponuđeni zanimljivi modeli u modernim bojama i pokrovima s uzorcima betona, hrasta, stakla i mramora kako bi se uklopili u trendove u uređenju interijera. Ovakve površine mogu se savršeno povezivati s drugim uzorcima u kupaonicama što stvara sklad i stilsku zaokruženost u prostoru. Iako minimalističkog dizajna, upravo mu ovi uzorci pružaju mogućnost da se lako uklapaju i u sve druge stilove.

Kako bi bio još prilagodljiviji potrebama korisnika, TECEloop ima mogućnost ugradnje u ravnini s površinom.

Aktivacijsko tipkalo loop / Foto: TECE Adria

 


Druga TECE aktivacijska tipka među novitetima je Velvet. Oduševljava svojim kontrastom mekoće na dodir i topline s jedne strane te robusnosti s druge a sve na modernoj i pomalo samozatajnoj mat površini. Za takav jedinstven izgled zaslužan je poznati svjetski produkt dizajner Konstantin Grčić te materijal FENIX NTM® od kojega je tipkalo izrađeno.

 

Aktivacijsko tipkalo velvet/ Foto: TECE Adria

Zbog upotrebe ovog inovativnog i višestruko nagrađivanog materijala Velvet je otporan na otiske prstiju, ogrebotine i sredstva za čišćenje. Ove tehničke vrline čine ga savršenim funkcionalnim detaljem u kupaonici.

Aktivacijsko tipkalo velvet/ Foto: TECE Adria

VODOKOTLIĆ UNI

Moderne kupaonice volimo i zbog činjenice da vodokotlići nisu vidljivi, nego su ugrađeni ispod zida na kojem se nalazi WC školjka. Ova opcija je znatno elegantnija i praktičnija te štedi prostor ionako malene kupaonice. Pored toga, podžbukni kotlići često, što ovisi i o samom dizajnu kupaonice, nude i malene police koje mogu biti izvrsno mjesto za odlaganje sitnica i detalja.

No,  kako svaki proizvod treba s vremenom modernizirati da bi išao ukorak s vremenom, tako je i TECE Uni vodokotlić dobio novu, nadograđenu verziju s novim detaljima koji još pojednostavljuju montažu.

Novi model Uni, između ostaloga, omogućuje brzu ugradnju aktivacijskih tipki bez alata te ima brzi adapter za priključak za vodu, bez brtvljenja te mogućnost kombiniranja sa svim TECE aktivacijskim tipkama.

 

Vodokotlić Uni / Foto: TECE Adria

PROMO

Komentari