OSVJEŽITE KREVETIĆ SVOGA MALIŠANA: zaodjenite ga u novu, ljepšu i vedriju boju

Dolazak toplijih dana pravo je vrijeme za makeover drvenog namještaja koji će biti pravo osvježenje u domu. Pogledajte korak po korak kako možete pobojati dječji krevetić i saznajte korisne savjete!

 

 

Očekujete prinovu, a pri prvoj kupnji niste odabrali neutralnu nijansu i sada želite osvježiti i uljepšati dječji krevetić? Ili jednostavno želite osvježiti stari krevetić? Bojenje može biti zabavno i s vašim malim majstorima možete izraziti kreativnost pomoću Sadolin Superdec boje za drvo koja je neškodljiva za zdravlje vaše djece.

Kako su nam otkrili u Duluxu, Sadolin Superdecom možete obojati krevetić ili slične drvene predmete a osim izbora boje najbitnije je pripremiti podlogu.

“S obzirom da se nanosi direktno na drvo od ukupno 10 boja samo morate odabrati onu koja vam najviše odgovara. Ukoliko ne možete pronaći onu koja vam odgovara možete se poigrati njihovim međusobnim mješanjem”, rekla nam je Nikolina Slamar iz Duluxa.

 

Foto: TEXO

KORAK PO KORAK DO NOVOG KREVETIĆA

1. Prvi korak je lagano brušenje krevetića brusnim papirom kako bi se djelomično uklonili prethodni premazi i kako bi se stvorila podloga za boju. Kad se ukloni nastala prašina, bojenje može početi.

“S obzirom da je ovaj krevetić namjenjen za dječaka mi smo se odlučili za golublje plavu”, ističe Nikolina Slamar.

Foto: TEXO

2. Boju je potrebno nanijeti u dva sloja s razmakom od 4 do 5 sati između slojeva, a prije prve upotrebe pričekajte 24 sata kako bi bili sigurni da je boja u potpunosti suha.

“Iako smo se mi odlučili za bojenje dječjeg krevetića Sadolin Superdecom moguće je obojiti i druge drvene komade namještaja a također je pogodan i za bojenje košnica zbog svog sastava”, otkriva Nikolina Slamar.

Foto: TEXO

Foto: TEXO

Foto: TEXO

Bojom možete najupečatljivije promijeniti dijelove vašeg doma i atmosferu u njemu, bez obzira na to je li riječ o promjeni boje na zidu, bojenju drvenog namještaja ili nekih drugih detalja. Pogledajte video prilog i inspirirajte se!

Foto: TEXO

 

 

 

Komentari