NAJTRAŽENIJE BOJE U 2020. GODINI: ovim nijansama unesite sreću u interijer

Sada kada smo svi pomalo došli k sebi, vrijeme je za pravo proljetno čišćenje pa su mnogi krenuli u obnovu svojih domova

 

 

Potrebno je unijeti novu energiju u svoj dom, a to je najlakše postići promjenom boje na zidovima.

Kako je klasična plava hit boja 2020. godine, zašto je ne biste ubacili u svoj dom? Američki institut za boje, Pantone, opisuje ju kao “uvjerljivu prisutnost koja potiče mir, povjerenje i povezanost”. Ta nijansa plave usmjerena je na komunikaciju, introspekciju i jasnoću.

Ostale prednosti ove nijanse uključuju pomaganje u koncentraciji i pomoć u preusmjeravanju misli, posebno u svjetlu tehnologije koja ubrzava razvoj. Nakon svega čemu svjedočimo u zadnje vrijeme, izgleda da nisu mogli bolje pogoditi. Kako unosimo nove detalje u svoj životni prostor, oni će dati novu pozitivnu energiju koja će vas u konačnici učiniti sretnijima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli InDizajn s Mirjanom Mikulec (@in_dizajn)

Prema feng shui filozofiji, o kojoj smo pisali na početku godine, uz plavu je potrebno unijeti i bijelu kako bi unijeli svježinu. Čak i ako ne vjerujete u feng shui, plava i bijela su apsolutni su hit i u svijetu dizajna – kako u modi, tako i u uređenju interijera.

Možete koristiti sve nijanse plave i bijele, a osim zidova, možete unijeti i plave detalje poput vaze, tepiha, zastora, jastučića… izbor je na vama, a sve to će utjecati na novu atmosferu u vaša četiri zida.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mirjana Mikulec (@mirjana_mikulec)

SAVJET ZA UREĐENJE

Pazite da ne pretjerate! Kao što će potpuno bijeli interijer djelovati pomalo sterilno, tako će i potpuno plava u prostoru djelovati zamorno.

Kao i u svemu ostalome, bitno je napraviti balans, a inspiraciju potražite i u našoj galeriji.

Komentari