VRIJEME JE ZA MAKEOVER: inspirirajte se novim, svježim idejama i probudite svoju kreativnost

Nakon zimskih mjeseci u kojima ste većinu slobodnog vremena (a neki i radnog) proveli u svoja četiri zida, vrijeme je za promjenu jer vam se sve čini sivo i dosadno. Predlažemo nekoliko ideja kako bi vas inspirirali i potaknuli na makeover!

 


 

 

Dolaskom proljeća, lijepog vremena i promjena u prirodi, želite osjetiti tu promjenu i u svoja četiri zida. Životni prostor čini vam se vjerojatno, nakon zimskih mjeseci i sezone grijanja, beživotan i siv, naročito ako ga usporedite s onim što se događa u prirodi. No, tu atmosferu buđenja i svježine možete prenijeti i u svoj dom. I to ne nužno kompletnom adaptacijom prostora! Jedan ili dva komada namještaja i novi detalji mogu učiniti čuda u prostoru.

Stoga, sada je pravo vrijeme da unesete novi život i vedrinu u svoj dom, a u tome vam najviše može pomoći dobra inspiracija. Mi smo je pronašli u novom katalogu tvrtke PRIMA namještaj.

Katalog PRIMA interijera možete prolistati OVDJE, a mi vam u nastavku nudimo nekoliko sjajnih ideja i prijedloga te vam otkrivamo kako u osvježenju svoga životnog prostora možete biti i kreativni!

 

Foto: PRIMA namještaj

NOVA SOFA – NOVI ŽIVOT

Dnevni boravak je ona prostorija u domu koja vas najbolje predstavlja – govori o vašem ukusu, stilu života i stvarima do kojih vam je stalo. U njoj se primaju gosti te provodi slobodno vrijeme rezervirano za opuštanje i druženje. Zbog svega toga je boravak najvažniji dio doma te postoji potreba da se često u njega unesu promjene. Pored toga, kako se u boravku puno boravi, tako se namještaj više koristi i haba.

Možda je vrijeme za novi trosjed, kutnu garnituru ili neki manji komad namještaja poput klub ili pomoćnog stolića? Sjedeću garnituru birajte prema svojim potrebama i prije kupnje iznesite na papir sve specifičnosti – od dimenzija, volumena, željene boje pa do mogućnosti razvlačenja ili modularnog sistema.

Foto: Prima namještaj

Bitno je da odabir sofe ili stolića bude stilski usklađen s ostatkom prostorije, no ako želite malo više dinamike, poigrajte se njihovim dizajnom i bojom, jer ovi elementi tako postaju glavni stilski aduti i akcenti u prostoriji.

Predlažemo da razmislite o živahnim i profinjenim pastelnim nijansama za sjedeću garnituru, koje će biti pravo osvježenje i bit će itekako primjetne u boravku, a pritom neće djelovati napadno!

Foto: PRIMA namještaj

 


Kada je riječ o klub ili pomoćnim stolićima prilagodite ih svome prostoru, ali i trendovima. U svim salonima PRIMA namještaja  trenutno su vrlo popularni manji stolići ili pak setovi stolića koji se mogu ‘sakriti’ jedan ispod drugoga, a od materijala su vrlo traženi drveni ili visokog sjaja u kombinaciji s crnim i zlatnim metalnim profilima.

 


BUDITE KREATIVNI I PROBUDITE DIZAJNERA U SEBI

Novi komadi namještaja i novi detalji u vašem domu prilika su ne samo za njegovo osvježenje i uljepšavanje nego i da probudite kreativnost u sebi i da sve to izgleda napokon onako kako želite. Današnje linije namještaja nude sve veće mogućnosti, a sve kako bi se prilagodile vašoj osobnosti i ukusu, ali i specifičnostima prostora – dimenzijama, obliku prostorije, pozicijama prozora, visini krova…. Gotov namještaj danas nudi doista maksimalnu prilagodbu i mogućnost da budete kreativni!

“Novim kolekcijama PRIMA dizajneri žele pomoći kupcima da oslobode svoju kreativnost i sudjeluju u oblikovanju svog idealnog interijera. Inovativan pristup u osmišljavanju novih kolekcija, omogućio je svakome kupcu da postane dizajner svog životnog prostora. Kolekcije koje su osmislili predstavljaju različite ukuse i stilove, a zahvaljujući bogatom izboru elemenata oblikujete namještaj kakav želite”, otkrili su nam u PRIMA namještaju.

Foto: PRIMA namještaj

Njihovi dizajneri stvorili su modularne programe koji namještaj prilagođavaju različitim estetskim i prostornim potrebama. Možete birati boje, dekore i materijale te namještaj slagati u manje ili veće sastave kako bi se najbolje prilagodili vašem prostoru.

 


DETALJI IMAJU MOĆ

Vjerojatno ste puno puta čuli od dizajnera, a i sami se uvjerili kako detalji imaju moć promijeniti ili podignuti izgled cijelog prostora te stvaranja željene atmosfere. S njima će doista svaki dom procvjetati, pa i onaj posve prosječan!

Foto: PRIMA namještaj

Ukrasni jastuci, nova vaza, lampa, tegle s cvijećem, slike na zidovima, tepih ili pak mini police na zidu doista mogu učiniti čudo. Detalji su idealna varijanta makeovera kada trebamo osvježenje ili ne raspolažemo velikim budžetom za makeover doma.

Osim toga, osvježavanje doma detaljima ima i jedan posve osobni benefit: one će vas razveseliti i opustiti, kao i društvo koje ćete ugostiti. Imat ćete dojam da ste u novom domu, što će pokrenuti lavinu zadovoljstva u vama!

Modeli Mia Rkman i Elena Dizdar / Foto: PRIMA namještaj

Pored namještaja, PRIMA u svome asortimanu ima i bogat izbor detalja poznatog nizozemskog brenda COCO maison. Među njima ćete pronaći dekoracije za police, stolove, komode, zidove, kao i ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj.

 


PROMO

Komentari