NEPROLAZNI KLASIK: moderne i bezvremenske bijele kuhinje

Trendovi donose tamne nijanse u kuhinju poput plave, antracit sive i crne, no neki će zauvijek ostati za opciju bijele. Ona je idealno rješenje za male i nedovoljno osvjetljene prostore, ali i sve one koji vole prozračne, pročišćene i bezvremenske prostore

 

 

Unatoč novim trendovima koji su donijeli i tamne boje u kuhinju, mnogi još uvijek sanjaju o svojoj novoj bijeloj kuhinji. Razlog se prije svega krije u njihovoj bezvremenskoj dimenziji koju ova boja nudi. Bijela je jednostavno – neprikosnoveni klasik koju vrijeme ne može učiniti manje atraktivnom. U trgovinama namještaja mnogi prodavači će vam potvrditi da su bijeli modeli još uvijek – najtraženiji.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Mario Poje

Bijeli ormarići, otoci, šankovi i radne plohe pružaju svjež, prozračan izgled i čine prostor većim i svjetlijim. To su također, pored bezvremenskog štiha, razlozi zbog kojih se opredjeljujemo za bijelu kuhinju.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: DARKO MIHALIĆ

Odabir bijele kuhinje zbog toga je uvijek dobra odluka i igra na sigurno – s bijelom u glavnoj ulozi teško da ćete pogriješiti. Stoga vam u donosimo inspiraciju za vašu bijelu kuhinju iz snova, prilagođenu vašem prostoru, potrebama i željama!

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

 

Komentari