JESEN U INTERIJERU: jednostavne ideje kojima ćete osvježiti i oplemeniti svoj životni prostor

Sve kraći i tmurniji dani označavaju prve dane jeseni i pozivaju nas da svoje domove obojimo u prigodne boje

 

 

 

Svako godišnje doba sa sobom nosi svoje boje, a nekima su favoriti upravo boje jeseni. Kako je jesen osim zime, godišnje doba u kojem najviše vremena provodimo kod kuće, da bi ono bilo što ugodnije, donosimo vam inspiraciju pomoću koje dekoracijama možete stvoriti savršen jesenski ugođaj.


TKANINE U RASKOŠNOJ JESENSKOJ PALETI BOJA

Sve nijanse crvene, koraljne, narančaste, smeđe i žute pokazuju svoju raskoš u jesenskim danima. U domovima stvaraju topao ugođaj, a možete ih unijeti na nekoliko načina. Jedan od njih su tkanine. Promjenom jastučnica, mekanih dekica i prekrivača ili zavjesa jednostavno u dom možete unijeti jesen i stvoriti interijer u kojem želite htjeti provesti svaki slobodan trenutak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kristen Whitby (@ellaclaireblog)

 


PLODOVI JESENI KAO DEKORACIJE

 

Jesenski plodovi osim što su ukusni, sjajni su saveznici u dekoriranju interijera. Dekoracije s bundevama ili primjerice vjenčići izrađeni od jesenskog cvijeća, žireva ili kestena, kao i razni cvjetni aranžmani cjenovno su vrlo pristupačan način za ugodnu jesensku oazu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli This Tasteful Life (@this.tasteful.life)

 


SVIJEĆE KOJE MIRIŠU NA JESEN

 

Mirisi uvijek imaju tendenciju podsjećati nas ljude, mjesta, ali i godišnja doba.  Miris naranče, cimete ili bundeve neodoljivo podsjeća na jesen. Svijeće s takvim mirisima i u bojama jeseni također su vrlo zgodan način za postizanje jesenskog ugođaja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kristen Whitby (@ellaclaireblog)


Još neke od fotografija koje su nas inspirirale pogledajte u galeriji.

Komentari