MALI ŽENSKI KUTAK: pogledajte vrlo kreativna rješenja naših dizajnera na jedan dan

Lesnina XXXL ugostila je kreativce u još jednom dvoboju Dizajner na jedan dan. Ovaj put svoje umijeće uređivanja interijera kao i snalažljivost pokazat će brat i sestra iz Ivanić Grada i bliske prijateljice iz Zagreba

 

 

U novom dizajnerskom dvoboju sastaju se dva para: prijateljice Monika i Marija iz Zagreba te Dario i Biljana, brat i sestra iz Ivanić Grada. Zadatak im je urediti ženski kutak, što baš i nije tako jednostavno kako se možda na prvi pogled čini.

Kapetanica Marija već  je na početku imala viziju kako će urediti zadani prostor dok je samozatajnom kapetanu Dariju to bio malo veći izazov. Zato mu je od velike pomoći bila sestra Biljana.

 

Omiljeni ženski kutak: 11 najljepših make-up stolića s Instagrama

INDIZAJN

MARIJA & MONIKA

INDIZAJN

Djevojke su prvo odabrale visoke barske stolce čime su pokazale da ženski kutak sigurno neće biti ono što bismo na prvu pomislili. Nakon što su zaključile da im je šank u obliku motora malo prevelik, odlučile su se na nestandardnu verziju u obliku bicikla. Nakon toga stigli su šareni ukrasi za zidove i čaše u pastelnim bojama. Doista su hrabro razmišljale!

 


DARIO & BILJANA

INDIZAJN

Dario je ipak išao malo sigurnijim putem. On i sestra poželjeli su složiti kombinaciju koja će na prvi pogled asocirati na prostor rezerviran za dame. Odabrao je kombinaciju drva, plavog baršuna i zlatne akcente s nezaobilaznim stolićem za šminkanje.

Izabrati pobjednika ni ovaj put nije bilo lako. Mirjana Mikulec je nakon analize čak i najsitnijih detalja donijela odluku. Koju, pogledajte u videu.

Komentari