Kako je kuhinja gospođe Dragice doživjela nevjerojatnu transformaciju

InDizajn je u suradnji sa partnerima pomogao gospođi Dragici iz Velike Gorice da napokon ima funkcionalan, lijep i ugodan kuhinjski prostor. Pogledajte kako je tekla adaptacija!

 

 


Pred InDizajnom je u prošloj epizodi bila još jedna humanitarna akcija, a koju vam sada prenosimo i ovdje na naš portal.

Ovaj puta ekipa predvođena Mirjanom Mikulec zaputila se u Veliku Goricu, gdje je, u suradnji s partnerima bez kojih ovaj mali poduhvat ne bi ni bio moguć, gospođi Dragici Babić preurediti kuhinju.

Kuhinja gospođe Dragice je doista u derutnom stanju, i potrebno je sve mijenjati, a ne kuhinjske ormariće i uređaje.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Nakon izmjere, krenulo je planiranje izgleda buduće kuhinje, a tu se velikodušno u akciju uključio Elgrad, koji je donirao sve potrebno da bi gospođa Dragica dobila novu kuhinju. Prije toga bilo je potrebno promijeniti podove, za što se također i pobrinuo Elgrad. Riječ je o Egger laminatnim podovima, a birana je tamnija nijansa koja će istaknuti boju kuhinje. Novi Alveus sudoper i novi Amica aparati zamijenili stare i dotrajale.

Prije montaže kuhinje odrađeni su pripremni radovi – obnova podova i zidova. Za pokretanje ove hvalevrijedne akcije zaslužna je Nives Skoko iz humanitarne udruge Fra Mladen Hrkač, koja je koordinirala sve radove, dok na red nije došla montaža kuhinje.

U akciju se uključila i stolarska tvrtka Interijeri Zadro koja je preuzela materijal iz Elgrada i sastavila kuhinju.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Dizajnerica Mirjana Mikulec birala je kombinaciju sivog i nježno ružičastog dekora iverala s diskretnim crnim ručkicama, a kako bi se dobio pročišćen izgled, radna ploča se uskladila sa zidnom oblogom. Za zaokružen izgled kuhinje odabrani su tamni Schneider Electric okviri.

“Iza nas je puno posla, ali isplatilo se jer gospođa Dragica konačno ima kuhinju kakvu zaslužuje. Zahvaljujem svima koji su dali svoj doprinos i utrošili sate rada. Hvala i Elgradu bez kojeg projekt ne bi bilo moguće realizirati”, poručila je dizajnerica za kraj.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 

Komentari