KUĆNA TERETANA: krenite od obnove zidova i radijatora, evo kako ćete to sami učiniti

Imate prazan prostor koji biste rado pretvorili u mjesto za vježbanje? Promjena kreće od nove, atraktivnije boje na zidovima, ali i na radijatorima. Saznajte u nastavku kako to možete sami učiniti!

 

 


Ako želite unijeti promjene u svoj interijer, na raspolaganju vam nisu samo boje za zid jer uočljive promjene možete postići i korištenjem spreja u boji. U minutama koje slijede pokazat ćemo vam kako ga su ga Nina i Megi iz Texa upotrijebile u uređenju kućne teretane.

“Dolaskom hladnijeg vremena ponovno palimo radijatore. Osim što služe za zagrijavanje prostora, važan su element interijera koji svojim izgledom itekako doprinosi potpunom dojmu prostorije. Mi ćemo ovaj puta pokazati kako na jednostavan način pomoću Next spreja obnoviti izgled radijatora u prostoriji koju ćemo potom pretvoriti u kućnu teretanu”, objšnjavaju Nina i Megi.

Ono što je bitno znati jest da Next sprej kojim će se bojati radijator ne zahtjeva temeljni premaz!

 

Foto: Marko Cindrić

1. Prije bojanja napravite temeljitu pripremu. Prvo zaštitite okolne površine koje nećete bojati. Također, sa radijatora treba očistiti površinsku prašinu i lagano ga pobrusiti brusnim papirom.

2. Zatim protresite sprej dvije do tri minute, uklonite osigurač i krenite s nanošenjem u tankom sloju više puta. Nina i Megi odlučile su se za maslinasto zelenu boju, a vi odaberite nijansu po svome ukusu. Imajte na umu da su tamne boje radijatora sada pravi hit!  Next sprej je dostupan je u 43 nijanse u sjaju ili polumatu i neutralnog je mirisa.

3. Nakon dva sata koliko je potrebno za sušenje prvog, krenite s nanošenjem drugog sloja boje. Računajte da jednim sprejem možete pokriti 2 četvorna metra u dva sloja.

4. Kako biste uklopili novu boju radijatora s ostatkom prostora, obojite i zid na kojem je radijator, a sprej ćete ponovno koristiti za bojenje nekih detalja. I to je to!

Osim radijatora ili detalja u interijeru ovim sprejem možete obojiti i dijelove namještaja, utičnice, posude za cvijeće, stolne lampe i slično. Ono što je bitno je da sprej ne nagriza stiropor, a može se koristiti unutra i vani.

Foto: Marko Cindrić

Sad kada imate bazu, krenite na opremanje svoje kućne teretane i ispunite je strunjačom ili podlogom za vježbanje, bučicama, loptom… a detaljnije upute kao i izgled prostorije pogledajte u video prilogu!

Komentari