InDizajn je preuredio spavaću sobu gledateljici Marini. Pogledajte rezultat!

InDizajn tim preuredio je spavaću sobu gledateljici Marini. Pogledajte rezultat!

 


Pred InDizajn nedavno se našao novi nagradni makeover. Riječ je o uređenju spavaće sobe za gledateljicu Marinu. Marina je započela s nekim radovima u svojoj sobi, ali nikako da je završi tako da se odmah, nakon što je vidjela natječaj, prijavila na njega kako bi se riješila muka. I osvojila ga!

Foto: Marko Cindrić

Nakon što je Mirjana sa svojim timom pregledala i izmjerila prostor, krenula je u osmišljavanje novog izgleda i narudžbe namještaja. U fokusu ovog nagradnog preuređenja bilo je unijeti novi, kvalitetan i estetski privlačan krevet jer je postojeći bio privremeno rješenje koje se zadržalo dulje od planiranog. Marina nikako nije bila zadovoljna njime. Riječ je o dva odvojena kreveta koje je spojila u jedan. Kako je ormar u dobrom stanju, vlasnica ih je željela zadržati.

Sve potrebno za uređenje naručeno u Perfecta Dreamsu i nakon nekoliko tjedana bilo je spremno za Marininu spavaću sobu koja se nalazi u njezinu domu na zapadu Zagreba.

Dizajnerica se odlučila za crno-bijelu kombinaciju na dijelu jednog zida, dok se za dio koristio prekrasan, ugodni i umirujući plavi ton. Umjesto klasičnog bojanja, crna boja nanijeta je spužvom kako bi se dobili nepravilni oblici.

Foto: Marko Cindrić

Zatim se krenulo na unošenje novog namještaja – kreveta, pomoćnog stolića te tepiha i dekoracija.

Pogledajte preuređenje od početka do kraja!

 

 

Komentari