NAPOKON UREĐENA SPAVAONICA: od prazne sobe do romantičnog gnijezda za dvoje u samo par sati

Iznenaditi naše gledatelje novim prostorom jedan je od najdražih zadataka koji se stavlja pred tim Mirjane Mikulec. Ovaj put je najviše sreće imao Matko koji je napravio divnu romantičnu gestu. Prijavio se na naš nagradni natječaj Iznenadi me te osvojio uređenje spavaće sobe koja će se sigurno svidjeti njegovoj djevojci

 

 

 

Matko je s djevojkom nedavno kupio stan, a jedino je spavaći prostor ostao neuređen što je odgodilo useljenje. Želeći napokon urediti sobu, i to baš onako kako bi se sviđalo njegovoj djevojci te ju tako i iznenaditi, prijavio je sobu na naš nagradni natječaj Iznenadi me te ga i osvojio.

Tako je tim Mirjane Mikulec dobio zadatak od prostorije u potkrovlju napraviti ugodnu sobu, s romantičnim štihom, za mladi par. Kada se Matkova djevojka vrati s posla, dočekat će ju doista ugodno iznenađenje!

Budući da je riječ o stanu koji je nedavno uređen velikih intervencija nije bilo. Naglasak je stavljen na estetski dio uređenja, no priča s namještanjem ipak je morala krenuti od osnovnog komada namještaja – ležaja. Uz pomoć Meblo Tradea, u njihovom salonu Ambienta, Mirjana Mikulec je odabrala krevet s uzglavljem za novu spavaću sobu te nekoliko detalja koji će upotpuniti prostor.

 

 

PRIJE

InDizajn

MODERNA SPAVAĆA SOBA: kosine i nepravilan oblik prostorije bili su pravi izazov u uređenju

 

Zid na kojem će biti postavljen krevet idealan je za postavljanje jedne tapete. Kako bi prostor ostao prozračan i svijetao odluka je pala da ostali zidovi ostanu u bijeloj boji. Mirjana je odabrala krevet s bogatim uzglavljem u tamnoj nijansi koji dimenzijama odgovara pomalo specifičnom tlocrtu. Dekor tepiha odlično se slaže s nijansama na tapeti, a elegantna komoda  sa zlatnim detaljima sobi je dala malu dozu profinjenosti.

Kada imate prazan prostor ispod kosine ispod kojeg nije moguće hodati, iskoristite ga za manje komode ili krevet, kao što je to ovdje slučaj. Nužno je voditi računa o veličini namještaja, pogotovo ako ga ne izrađujete po mjeri. Nekoliko detalja, poput taburea te pokoji cvijet bit će dovoljni da stvorite svoju malu romantičnu oazu”, savjetuje Mirjana Mikulec.

 

POSLIJE

 

InDizajn

 

Video otkriva kako je tekla transformacija ove sobe.

 

Komentari