Makeover koji je prilagodio sobu budućem školarcu

Mama Lucija iz Karlovca osvojila je nagradni natječaj Iznenadi me na koji je prijavila svoga sina Nou. Budući da Noa na jesen kreće u školu trebalo je njegovo malo carstvo u kojem su vladale igračke malo promijeniti…

 

Dječjoj sobi od gotovo 15 četvornih metara koju je na natječaj prijavila mama Lucija, bilo je prijeko potrebno preuređenje.  S obzirom na to da dječak Noa uskoro kreće u školu, potrebno je unijeti nove sadržaje i tako prilagoditi sobu novim obavezama.

“U dječjoj sobi uvijek se možete poigrati zidovima. Prvo smo sve zidove obojili u bijelu, a zatim smo ostatak razigrali plavom bojom i s dvije nijanse zelene.  No, to nije sve, postavili smo dvije dinamične tapete s uzorkom super heroja kako bi Noa uživao boraveći u svome carstvu mašte, igre, učenja i odmora”, objašnjava Mirjana Mikulec.

Nakon bojenja krenulo se u opremanje sobe novim namještajem koji će se prilagoditi Noinom uzrastu. Najvažniji je svakako radni stol bez kojeg je nemoguće zamisliti sobu školarca. Tu je i novi žuti radni stolac, nove police za knjige, kao i ormar koji će zamijeniti dosadašnji.

“Osim što će vizualno osvježiti sobu, novi namještaj dat će joj i potrebnu funkcionalnost. Birali smo modele koji Noi neće brzo dosaditi pa će namještaj moći koristiti dugi niz godina”, ističe dizajnerica. S obzirom na šarene tapete, namještaj je u kombinaciji bijele boje i dekora drva te u prostoru djeluje vrlo skladno.

Kako je Noa dobio sobu koja ima sve potrebno jednom predškolcu – kvalitetan prostor za učenje i dovoljno mjesta za igru možete detaljnije pogledati u video prilogu!

 

 

PRIJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

 

POSLIJE

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari