Radost života u malom prostoru: mobilna kućica osmišljena do posljednjeg detalja

U posljednje vrijeme raste interes za malim kućicama za odmor. Upravo jednu takvu, mobilnu kućicu Nord Skia, koja svojim izgledom ne zaostaje za dizajnerskim prostorima, predstavljamo vam u nastavku

 

Mali prostori oduvijek su izazivali veliku pažnju i članci o njima objavljeni na našem portalu jedni su od najčitanijih. Stoga vjerujemo da će vam i ova priča o mini kući za odmor, koju je osmislio Nord, vodeći proizvođač mobilnih kućica koje se nalaze u brojnom kampovima, biti pravi užitak. I inspiracija da svoj godišnji odmor provedete u njima.

Uz ljetne modele poznate po dizajnu i komforu, u ponudi Norda su i zimski modeli koji pružaju sasvim novu dimenziju odmora na snijegu. Jedna od njih je i Skia od gotovo 40 kvadrata stambenog prostora. Kućica se sastoji od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dviju spavaćih soba, toaleta i kupaonice.

Foto: Darko Mihalić

“Još čvršća konstrukcija te dodatna izolacija zidova i podova te mogućnost podnog grijanja Skiu čini idealnom za zimske uvjete i planinska područja”, ističu u Nordu.

Zahvaljujući kvalitetnoj izvedbi i privlačnom dizajnu, kućice pružaju jednak komfor kao i apartmani, ali, za razliku od njih, omogućavaju neprocjenjiv spoj s prirodom. Spoj s prirodom vidljiv je i kod samog dizajna. Osim što se drvena obloga nalazi na vanjskoj strani, dekor drva provlači se i kroz prostor.

Kao i sve kućice u ponudi, i Skia je opremljena Nord kuhinjom vrhunske kvalitete s visokokvalitetnim uređajima, kakvi su prisutni i u ostatku kućice. Kombinacija svijetlog drva i tamnih elemenata ostavlja dojam rustikalne elegancije i odlično se uklapa u ostatak prostora.

Kako izgleda svaki kutak ove prekrasne kućice te koje su još sve njezine vrline i prednosti, saznajte u video prilogu!

 

Komentari