InDizajn je sa suradnicima razveselio trojicu braće novom spavaćom sobom

sdfdsfdsafsa

Glavni sponzor – Mastercard
PP- Bauhaus
Zahvala Magis za naljepnice, Meblo za tepih


Dom za nezbrinutu djecu u Križevcima InDizajn je do sada je posjetio već dva puta, a u ovoj sezoni odlučio se na pomoći im još jednim humanitarnim uređenjem.

Dom ima kapacitet za 30 djece, a do sada smo im je InDizajn uz pomoć svojih partnera i donacija uredio dvije zajedničke prostorije, blagovaonicu i dnevni prostor.

InDizajn

 

U sobi koja je ovaj put uređena borave tri brata koji imaju 9, 11 i 12 godina i u domu su već 5 godina. Soba se nije uređivala gotovo 10 i napokon je došlo vrijeme da se od nje napravi prostorija koja će biti njihov mali svijet u kojem će se oni družiti, uživati, odmarati i učiti.

InDizajn

Prije nego se počelo s makeoverom, ekipa iz doma olakšala je InDizajnu posao i pobojala zidove u bijelo. InDizajn tim dodatno je dekorirao zidove sivom bojom koju je donirao Bauhaus te naljepnicama za koje se pobrinuo Magis Wall.

 

InDizajn / Foto: Darko Mihalić

Osim bojenja zidova, zamijenjena je i plafonjera i stavljena rolo zavjesa.

Kreveti smo raspoređeni na tri različita zida kako bi svaki od njih imao svoj mali kutak. Kombinirana je smirujuća siva s veselom narančastom koja potiče na kreativnost, a po naljepnicama je jasno koji je njihov najdraži sport.

 

InDizajn / Foto: Darko Mihalić

Za završni dojam pobrinule su se i dekoracije pa vjerujemo da će dečki zbilja uživati u svom novom prostoru.

“Prije svega moram se zahvaliti pokrovitelju priloga Matercardu, ali i našim dugogodišnjim partnerima, Meblo Tradeu koji je donirao tepih i Magis Wallu na zidnim naljepnicama”, poručuje za kraj dizajnerica Mirjana Mikulec.

 

Komentari