OPREMANJE DOMA: pažnju posvetite odabiru završnih detalja koji će podići prostor

Detalji u svakom domu, bez obzira na stil uređena, igraju veliku ulogu. I detalj-dva može unijeti veliku promijenu, i to ne samo onaj dekorativni, nego i posve praktični, ako ga krasi dobar i upečatljiv dizajn.

 


Moderno uređenje interijera postalo je nezamislivo bez upečatljivih detalja poput slika, ukrasnih jastuka, ogledala ili lampi. Uz njih, važni su i praktični detalji koje svi imamo u svojim životnim prostorima, ali ih uglavnom ne primjećujemo, jer ih smatramo nuždom.

Među njima su svakako okviri za utičnice i prekidače koji plijene pažnju svojim dizajnom i tako uvelike doprinose uređenju prostora.

Foto: Schneider Electric

“Pri uređenju životnog prostora posebnu pozornost važno je posvetiti odabiru završnih detalja. To su između ostalog i okviri za utičnice i prekidače. Oni danas suvremenim dizajnom, ovisno o vašem odabiru, prostoru mogu donijeti dašak luksuza ili se pak uskladiti s ostatkom uređenja”, ističe dizajnerica Mirjana Mikulec.

Foto: Schneider Electric

Tvrtka Schneider Electric u svojoj ponudi ima raznolik izbor sklopki i okvira za utičnice koji, uz funkcionalnost, elegantnim izgledom u raznim varijantama podižu estetiku svakog prostora.

InDizajn

Najpopularniji okviri utičnica i sklopki još uvijek su oni u standardnoj bijeloj boji. Ipak, modeli od stakla, drva ili metala sve su češći izbor onih koji žele upotpuniti izgled svog doma.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

Schneider Electric ima nekoliko serija dekorativnih okvira. Jedna od njih je i Unica Pure koja sada ima novu liniju proizvoda. Uz kvalitetu, karakterizira je i profinjen dizajn.

“Kao i ostale detalje u domu, pa tako i dekorativne okvire za utičnice i prekidače, birajte u skladu s ostatkom uređenja. Njima tako možete naglasiti određene elemente u stanu ili uklopiti ih bojom ili materijalom. Ukoliko imate nekoliko dominantnijih komada namještaja, okviri neka budu diskretni i profinjeni”, zaključuje dizajnerica.

 

InDizajn

Komentari