TOTALNA PROMJENA: sjajan makeover dnevnog boravka za mlade zaručnike iz Bjelovara

Useljavajući u svoj novi dom, mladi par iz Bjelovara ispunio je svoj dnevni boravak starim namještajem koji ne djeluje nimalo atraktivno i lijepo, a cijeli dojam kvare i zidovi, dodatno uništeni od postavljanja vanjske stolarije

 

 

Đurđica i njezin zaručnik već su godinu i pol u svome novome domu, no potrebno je još puno toga učiniti da bi bili zadovoljni njime. Od kada su uselili, svoj dom polako uređuju dio po dio. Dnevni boravak tako su opremili starim namještajem koji se nikako ne uklapa u prostor pa su poželjeli to promijeniti. Stoga su se prijavili na nagradni natječaj InDizajna, Iznenadi me, i osvojili ga.

Mirjana Mikulec i njezina ekipa zaputili su se u Bjelovar kako bi u suradnji s Meblo Tradeom brzinskim makeoverom potpuno promijenili izgled dnevne sobe mladih zaručnika i iznenadili ih rezultatom.

Prije svega bilo je potrebno srediti zidove koji su posve nagrđivali prostor, a zatim krenuti ispunjavati ga novim komadima namještaja i detaljima. Pored nove boje na zidovima, stavljene su i štukature. One su u istoj nijansi kojom su pobojana i vrata dnevnog boravka te niska tv komoda.

Kako bi se dobio monokromatski izgled zidova, što sa štukaturama izgleda naročito efektno, u sivo su pobojane i cijevi te dekoracije koje je Đurđica ustupila za uređenje, ali i police koje je kupila, a nikad nije postavila. Novim komadima namještaja, kao i bojom i štukaturama na zidovima, soba je poprimila sasvim drugi izgled i teško ju je povezati s prijašnjim izgledom.

Kako je na novi izgleda svoga dnevnog boravka reagirala Đurđica te kako je tekao makeover, pogledajte u video prilogu!

 

PRIJE

Foto: Darko Mihalić

 

POSLIJE

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Komentari