U NOVU GODINU S NOVIM BORAVKOM: mladoj obitelji potpuno obnovljena dnevna soba uništena u požaru

Posljednji prilog Iznenadi me u 16. sezoni emisije InDizajn mnogima će biti i najdraži, kao što je uostalom i nama. Tim Mirjane Mikulec razveselio je mladu obitelj potpuno obnovljenim dnevnim boravkom koji je na nagradni makeover prijavio vlasnik Tomislav

 

 

Posljednji zadatak InDizajn tima u rubrici Iznenadi me uistinu je poseban i vjerujemo da će se i vama ostati dugo u srcu. Riječ je obnovi dnevnog boravka mlade obitelji čiji je dom uništen u požaru prošle zime. Uz puno truda, muke i odricanja, malo po malo, ova mlada obitelj polako stvara novi dom, no boravak još nije uspio doći na red za uređenje. Stoga ga je vlasnik Tomislav prijavio na naš nagradni natječaj. Vlasnici su sami uspjeli  obnoviti bazu prostorije. U tome im je pomogao Centar Laser koji je, uz kompletnu stolariju, obitelji darovao i laminat.

Foto: Darko Mihalić

 

Sada je na redu bilo namještanje prazne prostorije kojeg se prihvatio tim Mirjane Mikulec u suradnji s tvrtkom Meblo Trade u čijem je salonu odabran kompletan namještaj ali i većina detalja.

Kako se potpuno bijeli zidovi nisu činili dobar izbor, odlučeno je da ide novi sloj boje. Usto, bilo je potrebno postaviti prekidače i utičnice te zatvoriti izvode koji se neće koristiti cijev za dovod plina. Mirjana Mikulec odlučila je zidove obogatiti originalnim dekorativnim panelima. Na njih su stavljene štukature koje će funkcionirati kao okviri.

Foto: Darko Mihalić

Idući korak bio je oslikavanje panela te smještanje u prostor. Da budu zanimljiviji, naslonjeni su na zid. I drugi detalji također su vrlo atraktivni, a vjerujemo da će mnogima će za oko zapeti veliki luster, koji se bojom izvrsno uklopio uz ostale crne akcente u prostoru.

Za kutnu garnituru odabran je model ravnih i jednostavnih linija, u sivoj boji, a pridružen joj je set staklenih stolića.

 

Foto: Darko Mihalić

Kojim sve elementima je još obogaćen prostor te kako je tekao makeover korak po korak, pogledajte u video prilogu!

Komentari