NEODOLJIVI KLASIK: s tapeciranim namještajem ne možete pogriješiti, a usput ćete ostvariti i sve želje

Tapecirani komadi namještaja sve su zastupljeniji, u skladu s novim trendovima u uređenju interijera. Tako su, pored sofa i fotelja, poželjni i na blagovaonskim stolicama i klupama

 

 

 

Postoji cijeli niz benefita koje nosi tapecirani namještaj po mjeri, njime se mogu ostvariti gotovo sve želje. Gotovo beskrajne mogućnosti kombinacija boja, uzoraka i tkanina, ali i osmišljavanje originalnog dizajna koji u potpunosti odgovara interijeru i dopušta iskorištavanje svakog kvadrata samo su neke u nizu prednosti koju nudi tapecirani namještaj po mjeri.

Tapecirani namještaj po mjeri može zadovoljiti čak i najkompliciranije tlocrte jer je uvijek moguće pronaći rješenje. A tu su i udobnost i stvaranje ugođaja topline i ugode.

 

Foto: Modul

InDizajn tim posjetio je tvrtku Modul u Dardi pored Osijeka gdje se do 2014. godine stvara tapecirani namještaj – pored sofa, tu su blagovaonske stolice, klupe, taburei…

Već na prvu osvajaju svojim dizajnom i bogatim materijalima, a onda, kada ih isprobate, i udobnošću. Modul tapecirani komadi namještaja prepoznatljivi su po svojoj kvaliteti i inovativnosti i izvan granica Hrvatske.

Foto: Modul

Pred ovom tvrtkom specijaliziranom za proizvodnju tapeciranog namještaja uskoro je otvaranje showrooma u Zagrebu. Tako ćete se još bolje moći i pobliže uvjeriti u jedinstvene Modulove komade namještaja.

 

 

Komentari