NAGRADNO PREUREĐENJE: Aleksandri se ispunila želja da dnevni boravak ima i odvojeni prostor za spavanje

Zahvaljujući prilogu Iznenadi me često obilazimo i druge dijelove Hrvatske kako bismo opremili prostorije koje naši gledatelji prijave na natječaj. Tako smo ovaj put iznenadili Aleksandru koja je prije godinu dana s obitelji preselila u Rijeku.

 


Osmišljena je ideja, namještaj naručen i ekipa je krenula prema Rijeci. Bio je ovo zanimljiv zadatak za Mirjanu i njen tim jer je trebalo osmisliti rješenje za jednu prostoriju koja treba uz dnevni boravak imati i dio za spavanje.

Kada su u pitanju mali stanovi takav se zahtjev često viđa. Vrlo je važno osim funkcionalnosti voditi računa i o estetici.

Ukrasne pregrade idealne su za to. Propuštaju svjetlost, ne zagušuju ionako mali prostor i vizualno su zanimljive. U ovom slučaju spavaći dio odvojen je pregradom od užeta i letvica koju je bilo lako napraviti.

INDIZAJN/FOTO: MARKO CINDRIĆ

Prvi zadatak bio je osvježavanje zidova bijelom bojom. Dio zida predviđen za novi krevet obojen je u zelenu nijansu. I to je jako dobar, a jednostavan način kako vizualno možete odvojiti spavaći od dnevnog dijela. Vodite samo računa o odabranoj boji i odgovora li ona ostatku uređenja. Ovdje je bilo lako jer je odabrani namještaj u neutralnoj kombinaciji boja. Za šest sati razlika je bila itekako vidljiva. Dnevni dio ima sve što je potrebno, udobnu sofu, tv jedinicu te nekoliko manjih komada namještaja da bi dojam bio potpun.

INDIZAJN/FOTO: MARKO CINDRIĆ

Kako je Aleksandra reagirala otkrit ćete ako pogledate prilog.


 

 

 

Komentari