OSVJEŽENI BALKON: Nikolina i obitelj napokon mogu uživati u svom produženom dnevnom boravku

Balkon je idealno mjesto za odlaganje stvari za koje nema mjesta u stanu, ali i produženi dnevni boravak u kojem možemo uživati kada to temperature dopuste. No, to nije slučaj kod obitelji Rebselj na zagrebačkoj Trešnjevci sve dok nije došao tim Mirjane Mikulec

 

“Pozvala sam Mirjanu jer je moj balkon katastrofa i već ga 10 godina ne koristim jer nije funkcionalan. Ljeti je prevruće tako da stvarno treba napraviti nešto po tom pitanju”, izjavila je pred kamerama InDizajna Nikolina Rebselj koja je osvojila nagradni natječaj Riješi moj problem.

Tim Mirjane Mikulec u suradnji s tvrtkom Bauhaus odlučio je obnoviti lice njezina balkona kako bi on napokon postao mjesto na kojem će rado provoditi svoje slobodno vrijeme, u druženju sa svojom obitelji. Topli jesenski dani obećavaju da će obitelj Rebselj nakon ovog osvježenja balkona uspjeti i prije zime uživati u svome produženome dnevnom boravku.

 

PRIJE

InDizajn

Nikolinim balkon dobio je sada novu tendu na rasklapanje, novi komplet za sjedenje, a na ogradi se postojeća trstika zamijenila čvršćom i otpornijom koja ne samo što izgleda ljepše nego nudi veću dozu privatnosti.

 

POSLIJE

InDizajn

Kako je tekao cijeli proces obnove balkona, pogledajte u video prilogu!

Komentari