MAKEOVER USKE I MALE DJEVOJAČKE SOBE: 8 kvadrata prostora dobilo je u kratkom vremenu novi sjaj

Nakon dugogodišnjeg najma prostora obično je potreban ozbiljan makeover ili barem brzo osvježenje. Tim Mirjane Mikulec upravo je u jednom takvom stanu djelomično preuredio djevojačku sobu koja je podstanarima služila kao gostinjska

 

 

 

Prvi korak, prije sljedećeg oglašavanja, koji vlasnici moraju učiniti jest preuređenje prostora, premda to bilo samo malo osvježenje. Pogledajte kako je to tim Mirjane Mikulec učinio s djevojačkom sobom koja je dio obiteljskog stana za najam.

Uska djevojačka soba od 8 kvadrata ostala je bez kreveta, zidovi su poprilično oštećeni tako da je prvi korak bio sanacija zidova i biranje novog kreveta – glavnog komada namještaja svake spavaće sobe.

“Kako se stan priprema za novi najam ili prodaju, cilj je sobu dovesti u što bolje stanje. Odabrali smo neutralni krevet, a obnovom zidova namjera nam je vratiti stari sjaj te zatim detaljima upotpuniti sobu da novi vlasnici jedva dočekaju useliti”, otkriva dizajnerica Mirjana Mikulec.

Foto: InDizajn

Postojeći ugradbeni namještaj vlasnici su odlučili zadržati, a kako bi sve bilo usklađeno, za zidove je odabrana profinjena siva nijansa. Ukrasi na zidovima nisu se dirali, nego su se samo obnovili bojom.

‘Da nam dio oko kreveta ne bi ostao nedorečen odlučili smo se poigrati bojom koja će razigrati zid, a ujedno stvoriti privid uzglavlja. Ako se novim vlasnicima svidi ideja, jastuci koje smo odabrali za dekoraciju zamijenit će tapecirani dio potreban za naslon’, ističe dizajnerica.

Foto: InDizajn

U Perfecta Dreamsu Mirjana je odabrala novi krevet i manje komade koji nedostaju. “Odlučila sam se samo na bazu kreveta bez uzglavlja da ostavim budućim vlasnicima mogućnost da ga prilagode svojim željama”, napominje dizajnerica koja je finalni izgled sobe naglasila i novom posteljinom Baronet napravljenoj u Tvornici Tekstila Trgovišće prema njezinim idejama. “Ponosna što smo uspjeli osmisliti i napraviti u potpunosti hrvatski proizvod!”, naglasila je Mirjana. Jednostruka i dvostruka posteljina dostupne su na službenom webshopu, a možete je naći i u Meblo Trade salonu Ambienta, u trgovini TTT (Ilica 171), te u robnoj kući NAMA.

Kako je tekao ovaj brzi i nadasve efektni makeover, pogledajte u video prilogu i nadahnite se za osvježenje svoje spavaće sobe.

Komentari