LAKŠI I UGODNIJI ŽIVOT: upoznajte super uređaje koji će vas oboriti s nogu svojim funkcijama i dizajnom

Bez osnovnih kućanskih uređaja poput perilice rublja i hladnjaka današnji život bi bio teško zamisliv. Oni su nam moćni saveznici u svakodnevici, a ono što nas naročito veseli je svaki njihov tehnološki pomak koji donosi novu dozu funkcionalnosti

 

 

Pri opremanju doma veliku ulogu imaju kućanski aparati, s naglaskom na hladnjak i perilicu rublja, bez kojih je suvremeni život nezamisliv. Pomažu nam u obavljanju svakodnevnih kućanskih obaveza i održavanja doma urednim i sigurnim, ali donose i novu dimenziju ugode.

Prema riječima stručnjaka iz LG-ja, pri kupnji je važno birati aparate koji jamče sigurno higijensko okruženje. Predstavljamo vam njihove nove, napredne linije hladnjaka i perilica rublja koje će vas oduševiti svim svojim karakteristikama koji su pravi odgovori na suvremeni način života.

Kada je riječ o hladnjacima, nekoliko je stvari na koje svakako valja obratiti pozornost. Prije svega tu je dugotrajno čuvanje svježine hrane.

Foto: LG

HLADNJACI ČUVAJU SVJEŽINU HRANE I UKLANJAJU BAKTERIJE

“LG-jevi hladnjaci dolaze s tehnologijom NatureFRESH koja čuva hranu svježom i prirodnom, kao i njezina nutritivna svojstva, što je omogućeno značajkama LINEAR Cooling i Door Cooling koje efikasno smanjuju promjenjivost temperature. Upravo je promjenjivost temperature glavni krivac za kvarenje hrane, a LG-jevi hladnjaci omogućavaju da namirnice budu sigurne za konzumaciju što je dulje moguće”, otkrili su nam iz LG-ja.

Foto: LG

Određeni modeli LG-jevih hladnjaka imaju i tehnologiju Hygiene Fresh+™ zaslužna za uklanjanje do 99,999% uobičajenih bakterija. Ovom tehnologijom se pročišćava i zrak u hladnjaku kako bi namirnice duže vremena ostale svježe.

Svakako je bitno spomenuti kako se noviji modeli LG-jevih hladnjaka mogu kontrolirati putem mobilnih telefona: putem besplatne aplikacije ThinQ. Tako primjerice možete biti sigurni da je u hladnjaku već podešena odgovarajuća temperatura.

 

Foto: LG

PAMETNA PERILICA ČUVA RUBLJE I STERILIZIRA ODJEĆU

Vrijeme i pažnju treba posvetiti i odabiru perilice rublja. LG u svojoj ponudi ima pametne perilice koje nude nove, fantastične mogućnosti koje će olakšati održavanje rublja i donijeti uštedu našeg dragocjenog vremena.

Foto: LG

“LG-eve pametne perilice rublja čuvaju i steriliziraju vašu odjeću uz pomoć pare i umjetne inteligencije. Tako LG-eve najnovije pametne perilice rublja dolaze s tehnologijom AI DD koja koristi tzv. big data kako bi automatski identificirala tkaninu odjeće i predložila najbolji način pranja čime se oštećenje odjeće smanjuje se za 18 posto. Zatim, tehnologija Steam+ učinkovito uklanja grinje i druge alergene iz rublja jer ima sposobnost sterilizacije njih 99,9%”, ističu u LG-ju.

Foto: LG

Kako detaljnije izgledaju LG-jevi novi hladnjaci i perilice rublja, pogledajte u video prilogu!

Komentari