Više stila: dva načina kako detaljima možete osvježiti kupaonicu

Kupaonica u neutralnim tonovima, lišena detalja, često zna zapasti u stilsku monotoniju i bezličnost. Saznajte kako u ovoj prostoriji dodavanjem boja, uzoraka i zanimljivih detalja možete stvoriti osvježavajuću atmosferu tropa ili Orijenta.

 

Bijele i općenito monokromatske kupaonice imaju svojih draži, naročito ako želite jednostavnost i zagovaratelj ste minimalizma u interijerima. Ili imate malu kupaonicu. Jer, pravilo ‘manje je više’ vrijedi za minimalistički stil, ali i kupaonice sa skromnom kvadraturom. No, to nipošto ne znači da u takvim kupaonicama i svim onim drugim, bez obzira na veličinu i stil, ne treba biti ništa više osim nužnih elemenata te da bi trebale biti prisutne samo neutralne nijanse bijele, sive ili bež.

Svakom prostoru potrebno je nešto što će ga učiniti zanimljivijim i privlačnijim te ugodnijim za boravak. To ćete najlakše postići funkcionalnim ili ukrasnim detaljima te bojama i uzorcima koji će biti stilski povezani. Da biste se čim prije bacili na brzi makeover svoje kupaonice, napravili smo kratki filmić koji će biti prava doza motivacije i inspiracije.

Pogledajte u videu kako smo uz pomoć Lesnine kupaonicu u neutralnim bijelim i bež tonovima osvježili i to na dva načina – s motivima tropa i Orijenta!

 

 

 

InDizajn

 

InDizajn
Komentari