Zavirite u prekrasan obiteljski dom slavne Gisele Bündchen

Bivša brazilska top manekenka, koja već godinama živi u SAD-u, odškrinula je vrata svoje kuće u Bostonu, u kojoj živi sa suprugom i dvoje djece. U video intervjuu otkrila je i kako joj je neostvarena želja da postane arhitektica ili dizajnerica interijera

 

Brazilka njemačkih korijena Gisele Bündchen, za mnoge bila i ostala najljepša manekenka koja je šetala modnim pistama, danas je poslovna žena te je aktivna u borbi protiv raka i AIDSA te se zalaže za zaštitu okoliša. Postala je UN-ova veleposlanica dobre volje, no uvijek rado ističe kako joj je najvažnije provoditi vrijeme sa svojom obitelji – suprugom Tomom Bradyjem, igračem američkog nogometa te djecom – sinom Benjaminom Reinom i kćeri Vivan Lake u njihovom domu nedaleko od Bostona. To je potvrdila i u svome video intervjuu za Vogue, kojim najavljuje broj na kojem će se naći na coveru. Novinare je zanimalo i kako je Gisele priviknula na hladne zime u Bostonu i klimu posve drugačiju od one u njezinoj domovini.

‘Zašto živim ovdje? To je ono što se zove ljubav’, rekla je Gisele u intervjuu, u kojem usput pokazuje svoje dom te nadodala: ‘Volim svoga supruga. Naša djeca su ovdje rođena, u našem starom stanu u Beacon Streetu. Oni su pravi mali Bostonci, i sviđa im se vrijeme. Ali, bit ću iskrena, hladnoća nije za mene. Ja sam Brazilka i radije bi živjela bosonoga i sa šeširom na glavi, u nekoj šumi’, objasnila je.

Također, odgovarajući na 73 pitanja iz privatnog i poslovnog života, 38-godišnja Gisele je među ostalim otkrila kako ju je zaprosio suprug prije devet godina, da piše knjigu te da su arhitektura i dizajn interijera oduvijek bili njezina ljubav, te bi vjerojatno, da se nije posvetila manekenstvu, njezina profesionalna karijera krenula u tom smjeru.

Kliknite na video prilog i krenite u šetnju Giselinim domom!

 

 

Vogue/video screen shot

 

Vogue/video screen shot

 

 

Komentari