NAJLJEPŠI BOŽIĆNI POKLON: mladiću Luki InDizajn je sa suradnicima uredio spavaću sobu

Mladiću Luki koji živi sam u mjestu nadomak Bjelovar InDizajn tim je sa suradnicima velikog srca i volje obnovio u potpunosti spavaću sobu. Pogledajte rezultat!


InDizajn je odlučio urediti spavaću sobu mladiću Luki koji živi u staroj, nikad završenoj kući u mjestu pored Bjelovara.

Luka ima 20 godina i već nekoliko godina živi sam. Ima poteškoća u jezično govornom području i iako se jako veselio uređenju, ipak je zamolio InDizajn da ga ne snima pa se prilog odradio na nešto drugačjiji način.

Budući da je prostorija bila u dosta lošem stanju za ovo uređenje InDizajn timu trebalo je više od jednog radnog dana. Prije nego se krenulo s uređenjem uz pomoć donacija postavljeni su laminati i sanirani zidovi, a Mirjana Mikulec je izabrala iverale koje je donirao Elgrad. Postavljena je i karniša za zavjese te su stare i dotrajale utičnice zamijenjene novima i to onima u dekoru drva koje su se lijepo uklopile u novo uređenje.

Foto: Saša Lisjak

Kako Luka osim sive boje voli i plavu boju, ali i glazbu, sve to uključeno je u uređenje. Dok se montirao namještaj, Tonka iz InDizajn tima je na zidu iscrtala krug. Kada se boja osušila, nanijele su se naljepnice koje je donirao Magis Wall.

“Prije svega se moram zahvaliti našim dugogodišnjim partnerima Elgradu i stolariji Zadro koji su nam pomogli da završimo još jedno humanitarno preuređenje. Dočekala nas je prostorija u zbilja lošem stanju. Prvi korak je bio srediti bazu. Prvo smo riješili laminate koji su donirani, a zatim zidove”, govori Mirjana Mikulec,

Foto: Marko Cindrić

 

“S obzirom na to da je na jednom zidu bio dimnjak kojem smo se morali prilagoditi, na sredinu ormara stavili smo police koje će dobro poslužiti za odlaganje sitnica, a ostalo nam je dovoljno ostalo nam je dovoljno skladišnog prostora.  Budući da su Lukine najdraže boje siva i plava upravo njih smo i kombinirali u ovom uređenju. Dvije sive na ormaru i plavi dio zida lijepo se nadopunjuju i s dekoracijama stvaraju skladan, ugodan i mladenački prostor”, dodaje dizajnerica za kraj.

Foto: Marko Cindrić

 

Komentari