Jednostavnost koja osvaja: zavirite u stan naše poznate blogerice

Blogerica Ines Šitum otvorila nam je vrata svoga doma koji je sama uredila. Rezultat je očaravajući interijer, koji osvaja svojom nepretencioznošću, ljupkošću i prekrasnim detaljima.

 

Mlada mama Ines Šitum jedna je od najpoznatijih domaćih blogerica kada su interijeri u pitanju, a trosobni stan u Sesvetama u kojem živi sa suprugom i dvije kćerkice, glavni je junak njezina bloga More Less Ines. Pored bloga, Ines fotografske bilješke svoga doma i aktivnosti svoje obitelji koja će uskoro dobiti novog člana, objavljuje i na istoimenom Facebook i Instagram profilu.

Ekipi InDizajna odlučila je otvoriti vrata svoga stana koji je vesela i razigrana verzija skandinavskog stila. Stan od 80 četvornih metara u potpunosti je funkcionalan i prilagođen potrebama njezinih stanara, a Ines ga je svojim smislom za lijepo i kreativno učinila originalnim, pravom malom oazom u kojoj bi svatko želio popiti kavu i opustiti se. Neutralne siva, bijela i boja svijetlog drveta oplemenjene su detaljima u življim bojama. No, kao i kod svake prave interijerske blogerice, i kod Ines se ta postava detalja mijenja, ako ništa onda barem prilikom izmjene godišnjih doba.

Kako biste dodatno mogli uživati u ovom prekrasnom interijeru, pored video priloga, zavirite i u galeriju fotografija koje nam je Ines proslijedila.

 

 

Komentari