DETALJI KOJI ČINE RAZLIKU: na što treba pripaziti kako bi kupaonica dobila skladan i zaokružen izgled

Pri opremanju kupaonica važno je paziti na detalje koji čine razliku. Oni ne moraju biti samo dekoracije, nego visoko funkcionalni elementi koje krasi dobar dizajn te doprinose skladnom izgledu prostora. Saznajte u nastavku o kojim je komponentama riječ!

 

 

Pri opremanju kupaonice najviše pozornosti posvećuje se odabiru keramike i sanitarija. Ovaj puta ćemo vam pokazati koliko je je važno posvetiti se i odabiru detalja kao što su tuš kanalice i WC tipkala.

Želite li da vaša kupaonica bude pročišćena, odabir bi svakako trebao pasti na walk-in tuš koji je, uz to što daje prozračan izgled, odlično rješenje za prostore manje kvadrature. A svaki walk-in tuš ima mali dodatak, kanalicu za odvodnju. Odlikuje ih visoka funkcionalnost, decentan izgled i uloga moćnog praktičnog detalja koji doprinosi estetici kupaonice.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

“Za razliku od tuš kada koje se teže održavaju i prekidaju liniju poda, TECE kanalice omogućavaju stvaranje zone tuširanja upravo u razini poda, odlično su integrirane u podnu oblogu i ono što je vrlo važno, jednostavne su za održavanje. U ponudi imamo nekoliko uzoraka i materijala tako da su mogućnosti zaista velike”, objašnjava Helena Ježić iz TECE-a.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Nekoliko je načina na koje tuš kanalice možete uklopiti u izgled kupaonice – možete ih povezati s odabranim detaljima ili sanitarijama ili ih tako integrirati da budu gotovo neprimjetne.

Kako bi kupaonica bila skladno uređena, birajte istu boju slavina, profila na staklu ili okviru ogledala i WC tipkala. TECE u ponudi ima razne modele koji će vam omogućiti da priču zaokružite do posljednjeg detalja.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

“Kada je riječ o aktivacijskim tipkama, u ponudi imamo nekoliko modela od onih s beskontaktnom aktivacijom do mehaničkih s jednokoličinskim ili dvokoličinskim ispiranjem”, ističe Helena Ježić te dodaje:

“Sve naše tipke su kompatibilne sa svim modelima TECE vodokotlića tako da u svakom trenutku možete promjenom tipke osvježiti izgled svoje kupaonice”.

Foto: TECE Adria

Nadamo se da su vam ovi primjeri pokazali koliko je važno uskladiti sve elemente u kupaonici da biste dobili ugodan i besprijekorno uređen prostor.

 

 

 

 

 

Komentari