PRIJE I POSLIJE: moderan i bezvremenski izgled kupaonice nakon adaptacije

Prilikom opremanja kupaonice želja većine nas je funkcionalan i moderan ali i bezvremenski prostor. Pogledajte na primjeru adaptacije stare smeđe kupaonice kako je to postigao dizajnerski studio Decoryver!

 


Moderno i trendi, ali istodobno i bezvremenski? Iako nam se na prvu čini nemogućim to postići prilikom uređenja svoje kupaonice, itekako je ostvarivo. A najbolje je učiti na primjeru drugih projekata koji mogu biti pravi izvor inspiracije i dobrih ideja.

Pronašli smo projekt adaptacije kupaonice od 5 četvornih metara za čiji novi izgled je zaslužan dizajnerski studio Decoryver.


PRIJE

Novi vlasnici stana nisu bili zadovoljni izgled kupaonice, koja nije bila dotrajala, ali nije izgledala nimalo atraktivno. Bivši vlasnici adaptirali su je prije 25 godina, no smeđe nijanse kao ni oblik pločica nije djelovao nimalo privlačno.

Vlasnicima se nije sviđao ni umivaonik kao ni ogledalo, pa je poduzeta kompletna adaptacija kojom je stvoren i prostor za pohranu stvari, kojeg nije bilo do tada u kupaonici.

FOTO: @DECORYVER / INSTAGRAM

POSLIJE

Budući da je zahtjev vlasnika bio moderna kupaonica koja će odisati bezvremenskom atmosferom, dizajneri su predložili neutralne nijanse sive i bež. Sive keramičke pločice s uzorkom betona i bež s uzorkom drveta unijele su više svjetla pa prostor izgleda prozračnije i modernije, ali i industrijski stil koji je sada vrlo popularan.

Crni akcenti poput armatura – slavine i mješalice za tuš, profila na staklu na kadi te visilici iznad umivaonika također su trendi elementi, koji su ovdje podigli prostor i dali mu dozu estetike i karaktera.

 

FOTO: @DECORYVER / INSTAGRAM

Pored nove keramike i armatura, kupaonica je dobila i novu kadu. Iako su im dizajneri predlagali tuš kabinu koja je sada stekla pravu dominaciju u kupaonicama, vlasnici su ipak odlučili zadržati kadu.

Kupaonica je dobila i novi umivaonik s ormarićem koji ima dovoljno prostora za odlaganje stvari, kako su i željeli vlasnici.

Tako se pametno iskoristio prostor ispod umivaonika, koji je do sada bio prazan.

FOTO: @DECORYVER / INSTAGRAM

 

 

 

 

Komentari