TRAŽIMO DOM: prazni prostori za samo par sati postali su ugodna mjesta za druženje

Arhitekti iz studija Mirjana Mikulec interijeri, koji sudjeluju u emisiji Tražimo dom  često ne mogu odlučiti koji zadatak više vole – opremanje praznih prostora ili uređivanje soba u kojima vlasnici žele zadržati dio postojećeg namještaja. Ovaj put smo izdvojili nekoliko uspješnih uređenja koja će vas sigurno inspirirati!

 


U emisiji „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“ naučili smo da je prvi dojam kod prodaje stana najvažniji. Zato smo neke prazne nekretnine uredili uz pomoć naših partnera. Tako su odabrani stanovi dobili šarm, a uz izrađene profesionalne fotografije sigurni smo da će se istaknuti na tržištu.

TRAŽIMO DOM / foto: Darko Mihalić

U epizodi osam upoznali smo gledateljicu Martinu koja je u potrazi za stanom za sebe i zaručnika. Uz stan u Španskom, pokazali smo joj i prazan trosobni stan na Srednjacima. Matko se odlučio na uređenje čak tri prostorije: blagovaonice, dnevnog boravka i radne sobe.

 

TRAŽIMO DOM / foto: Darko Mihalić

Dnevni boravak nije dopuštao puno odstupanja. Tlocrtom je definiran položaj kutne garniture. Uz par detalja poput uokvirenih crno-bijelih postera i veće samostojeće lampe, prostor koji je pri samopar sati bio prazan- postao je ugodno mjesto za odmor.

TRAŽIMO DOM / foto: Darko Mihalić

U vremenu kada  je rad od kuće nekima, kao i Martini, postao dio svakodnevice, odluka je pala da se jedna od soba uredi baš kao radni prostor. A stalo je sve: poličari, radni stol , udobna fotelja i zelenilo. Kako je protekla transformacija pogledajte ovdje.

TRAŽIMO DOM / foto: Darko Mihalić

I vi možete biti dio 4. sezone Tražimo dom koja kreće uskoro! Prijavite se na nekretnine@mmi.hr ili putem društvenih mreža!

Komentari