MODERNIJE LICE KUPAONICE: unatoč ograničenom budžetu djelomični makeover učinio je da zablista

Useljenjem u novi stan, María je odlučila promijeniti izgled svoje kupaonice koja na prvi pogled ne izgleda staro i dotrajalo, no fuge i rubovi pločica su bili oštećeni kao i ormarići ispod umivaonika

 

 

 

Renoviranje kupaonice zahvat je koji iziskuje dosta truda, priprema i financijskih izdataka. Zato se rijetko odlučujemo na njega i pristajemo na kompromis osrednje i dotrajale kupaonice. No, pogledajte kako možete promijeniti njezin izgled i bez velikih radova i puno novaca na primjeru ove kupaonice.


PRIJE

María je bila nezadovoljna izgledom kupaonice koja 23 godine nakon adaptacije nije izgledala nimalo atraktivno, a rubovi pločica, kada od tuš kabine i fuge su bili prilično oštećeni. Angažirala je Anu Lorenzano iz studija Decoryver koja je napravila djelomičnu renovaciju.

 

FOTO: DECORYVER / INSTAGRAM

Problem su i dotrajali ormarići – onaj iznad WC školjke kao i onaj ispod umivaonika, čiji su rubovi oštećeni vlagom. Umivaonik je popucao na nekim dijelovima.

Također, armature – slavina i glava tuša su bili dotrajali te se kamenac više nije mogao skinuti.

FOTO: DECORYVER / INSTAGRAM

POSLIJE

Keramika je u potpunosti obnovljena – zidne pločice dobile su novi sloj boje, a podne pločice su zamijenjene novima.

FOTO: DECORYVER / INSTAGRAM

Školjka i vodokotlić također su novi, kao i ormarić iznad njih, koji je sada zatvoren, što stvara dojam veće urednosti.

Tuš kabina – kadica i stjenke su u potpunosti nove, kao i glava tuša te umivaonik i ormarić ispod njega. Ogledalo je dobilo novu boju okvira te galanteriju.

 

FOTO: DECORYVER / INSTAGRAM

 

FOTO: DECORYVER / INSTAGRAM
Komentari