Kako je tim Mirjane Mikulec stan za prodaju učinio privlačniji kupcima

Tim Mirjane Mikulec angažiran je za uslugu staginga stana u zagrebačkoj novogradnji. O čemu se točno radi i kako to izgleda, saznajte u nastavku članka te video prilogu iz emisije InDizajn i inspirirajte se!

 

 

 

Novogradnja na zagrebačkom Jelenovcu završena je 2020. godine, a kako su stanovi krenuli u prodaju tim Mirjane Mikulec angažiran je od strane investitora za home staging za jedan od stanova.

“Staging je usluga privremenog opremanja stanova namještajem s određenom svrhom. U ovom trenutku to je prodaja stana. Budući da većina kupaca teško može zamisliti kako će prostor izgledati kad se opremi i koliko tu zapravo namještaja stane, potrebno je uredit ga za tu svrhu. Upravo iz tog razloga opremamo dnevni prostor da budući kupci dobiju dojam kako njihov budući dom može izgledati”, objašnjava dizajnerica Mirjana Mikulec.

Home stagingom stan će se puno brže prodati, a kupcu se nudi dodatna mogućnost da se stan kupi zajedno s namještajem. Stoga je Mirjana Mikulec krenula u odabir namještaja i detalja.

“S obzirom da je investitor već uložio u kuhinju i da je cijeli stan opremljen na visokom nivou, prilagodit ćemo se postojećem stanju i odabrati namještaj kojim ćemo upotpuniti blagovaonski i dnevni prostor”, napominje dizajnerica.

Staging Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Ivan Črepić

Birani su komadi namještaja koji će odgovarati tamnom parketu i kuhinji. Odluka je pala na zemljane tonove i jednu iznimno elgantnu garnituru oko koje će se graditi ostatak priče.

Osim osnovnih komada namještaja odabran je još jedan vrlo važan segment, a to su tepisi.

“Znam da nisu svi ljubitelji tepiha, ali oni su zaista bitni iz nekoliko razloga. Bez obzira o kojem se prostoru radi tepisi daju ugođaj domu, ublažavaju zvukove i pružaju toplinu pod nogama”, naglašava dizajnerica.

 

Staging Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Ivan Črepić

Kako te teklo namještanje korak po korak i što još sve trebate znati o stagingu, pogledajte u video prilogu!

Komentari