IZNENAĐENJE ZA TINEJDŽERA: gostinjska soba preuređenjem je pretvorena u njegovo novo carstvo

InDizajn tim preuredio je gostinjsku sobu. Sada je to ugodna prostorija za tinejdžera, koju će moći koristiti godinama, jer ima bezvremenski touch.

 


Pogledajte novo nagradno iznenađenje za naše gledatelje, prikazano u posljednjoj epizodi InDizajna. Ovaj put u InDizajn tim dobio je zadatak preuređenja tinejdžerske sobe u Zaprešiću.

Glavni komad namještaja potreban za preuređenje ove prostorije bio je krevet, a usto je bilo potrebno i osmisliti novi izgled zidova.

“Pri uređenju tinejdžerskih soba volim jednostavnost jer se ukus djece te dobi brzo mijenja, ali opet dobro je ovim prostorijama dati malo osobnosti”, ističe dizajnerica Mirjana Mikulec.

Soba koju je trebalo urediti dovoljno je prostrana, ali vidljivo je da je namještaj dotrajao i da je zaista trebao promjenu.

Pred InDizajn timom bilo je dosta posla. Nakon što se iznio sav stari namještaj, skinule su se naljepnice sa zidova. S obzirom da je na zidu bila periva boja, ona se skinula također s naljepnicama. Stoga je bilo potrebno prije stavljanja nove boje sanirati nepravilnosti na zidu.

InDizajn / Foto: Saša Lisjak

Novi sloj boje kombinacija je elegantne i smirujuće plave i prozračne bijele. Budući da je plava išla na dio zida, ostatak se obojio u bijelo baš kao i postojeće police.

Dok su se uređivali zidovi, napravila se visilica od pletene košarice koja se stavila kraj kreveta. Kako i vi možete napraviti takvu visilicu svojim rukama, pogledajte u video prilogu!

U video prilogu pogledajte i kako je teklo uređenje do kraja te reakciju mame Nede na sobu njezina sina!

 

 

Komentari