TRAŽIMO DOM: prije nego se prijavite za sudjelovanje, pročitajte iskustva dosadašnjih kandidata

Da je tržište nekretninama sve dinamičnije i nepredvidljivije uvjerili su se i neki od naših kandidata koji su se nakon samostalne potrage za stanom ili kućom obratili ekipi emisije Tražimo dom. Evo što su izjavili o svome iskustvu sudjelovanja u emisiji!

 


Stručna pomoć agenta za nekretnine uvijek je dobrodošla, a kada tome pridodamo i pomoć ostalih stručnjaka kao što su arhitekti ili bankari, naši kandidati znaju da su u sigurnim rukama. Budući da je u tijeku snimanje nove sezone, neke od njih smo kontaktirali jer nas je zanimalo što sada, s odmakom od nekoliko mjeseci misle o sudjelovanju u emisiji.

Tražimo dom / Foto: Darko Mihalić

MARIO: POMOĆ MIRJANE I AGENATA PUNO MI JE ZNAČILA

Jedan od kandidata bio je Mario. S obzirom na to da je njegova obitelj sve veća, za njega smo tražili kuću. Budući da je za kupovinu nove nekretnine bilo potrebno prodati stan u kojem je živio, posjetila ga je Mirjana kako bi ga uredila. Uz manje estetske korekcije, tržišna cijena stana se podigla, a samim time i budžet za novu kuću.

A evo i što nam je Mario rekao: „Prije i za vrijeme snimanja svakako je bila prisutna trema, stres mi je najviše stvaralo što i kako reći, no zabavna ekipa na setu koja je uvijek spremna pomoći brzo me opustila. Mirjanina pomoć oko samog uređenja puno je značila kod prodaje stana. Iako smo ga pokušali sami malo pripremiti za prodaju, Mirjanine odluke bile su pun pogodak. U svakom slučaju to je bilo jedno vrlo zabavno i poučno iskustvo koje bi rado ponovio i upravo zato svima savjetujem da se prijave.“

 


LUCIJA: USPRKOS TREMI, BILO JE TO ZANIMLJVO ISKUSTVO

Lucija iz Ivanić grada upisala je fakultet u Zagrebu, a uskoro će joj se pridružiti i mlađi brat, pa su se uz pomoć roditelja odlučili za kupnju stana. Od tri stana koja smo im pokazali, osvojio ih je onaj u Trnavi. Novogradnja s dvije spavaće sobe, koju će sami urediti, baš onako kako to žele postala je njihov novi dom.

Nazvali smo Luciju i pitali je što sada misli o sudjelovanju u emisiji: „Usprkos prvotnoj tremi, ovo je bilo zanimljivo iskustvo koje bi svima preporučila. Na kraju je jedan od ponuđenih stanova postao moj novi dom”, kazala na je Lucija.

 


MARINKO: NOVO, ZABAVNO ISKUSTVO

Marinko Leš dugogodišnji je suradnik, a gledatelji ga mogu prepoznati kao glas iz emisije InDizajn. Marinko se nakon niza godina života vratio u rodni Karlovac, no kao prava horoskopska vaga, opet je poželio život u Zagrebu. Pokazali smo mu dvije nekretnine, novogradnju u Zagrebu i starogradnju u Karlovcu.

U emisiji mu nažalost nismo pronašli novi stan iz snova, ali zato se jako dobro zabavio, a evo i što nam je rekao: “Iako mi biti pred kamerama nije nikakva novost, smimanje u ovom formatu bilo je jedno novo iskustvo. Bez obzira na to što u emisiji nisam pronašao stan, vrlo bi rado ponovio snimanje. Zanimljve nekretnine, lijepi interijeri i super zabavna ekipa samo su neki od razloga zašto bi se opet prijavio u emisiju Tražimo dom.”


MARTINA: OPET BIH SE PRIJAVILA!

Martina nam se javila kako bi joj pomogli u potrazi za prvom nekretninom za nju i zaručnika. Pokazali smo joj dvije nekretnine koje su zadovoljile većinu kriterija, no u emisiji nažalost nije donijela tako bitnu odluku. Unatoč tome, kaže da bi se opet prijavila.

Ovo su samo neki od kandidata koji su sudjelovali u snimanju emisije Tražimo dom s Mirjanom Mikulec.

 


Ako ste i vi u potrazi za nekretninom, a niste sigurni kako bi se snašli ispred kamera, prijavite se na nekretnine@mmi.hr i saznajte.

 

 

Komentari